miercuri, 30 mai 2012

O Pesa (CCCXXI)

Bow Arrow - Message
 

O Pesa (CCCXX)

Mai sus aici e o poza cenzurata cu mine si mai jos e o pesa d-a lu pisi pe care tot o asculta si cre ca m-a prins si pe mine putin, desi o ascult doar pentru ca zice ala, bring all of you mother fuckers down.
Danger Mouse and Sparklehorse - Revenge (feat Wayne Coyne)

vineri, 25 mai 2012

O Pesa (CCCXIX)



Pesa asta-i destul de tare:
Protassov - Baby Headache
Ieri seara incercam s-o ard si eu pe net si calculatoru' lu pisi se tot stingea, zic, ce cacat? Ce faci in momente d-astea? te uiti la televizor, citesti o carte? Nu stiu. Am dat drumu la televizor, am vazut un documentar sau ceva si mi-am zis, asta nu-i treaba, sant prea multe reclame si astia fac ce fac si tot la extraterestri si fantome ajung. Hai sa citesc o carte ca tot vorbisem cu Paximo de recitit carti ca eu n-am recitit nici o carte-n viata mea si el a recitit nustiuce de vreo 12 ori, Paximo e mai ciudat in felul acesta.  Zic hai sa recitesc si eu pentru prima oara o carte, sa vedem care-i haipu, Maestru si Margareta sa fie c-au trecut vreo 10 ani... si am citit vreo doo capitole ca eu citesc incet si m-am culcat. Asta nu-i viata, asa ca azi, avand eu o banuiala cam care-i buleala, o banuiala bazata pe faptu c-am vazut ca nu mai merge ventilatoru, am desfacut ventilatoru si da-i si curata-l cu Jameson ca dupa cum am mai zis nu tinem spirt in casa, si da-i si freaca, da-i si sufla cand deodata-mi sare-n ochi ghemotocu asta de ceva, zic iar, ce cacat? Si pac, ca prin minune a-nceput sa mearga iar, bum, am avut un moment d-ala de suck it IT fags, pot sa am grija singur de tehnologia mea, eram mandru asa de mine pana cand mi-am dat seama ca , dracu, am curatat un ventilator. Acum pisi are cel mai silentios leptop care sa nu mai zic, imprastie si o aroma usoara de irish uischi cand e pornit.





miercuri, 23 mai 2012

Nu e doo ca concurs.


PZ are iar concurs, ai plotu, ghiceste filmu, castiga super-premii ca Storcator de fructe Aikawa (stoarce doar citrice), Dublu-radio-casetofon Sanyo (ledurile inca functioneaza) sau Corset ortopedic Back'n Knees (usor folosit).
 1. A tough bouncer is hired to tame a dirty bar.
 2. A rap oriented re-make of "Rebel Without a Cause"
 3. A boy and a girl from differing social backgrounds meet during the ill-fated maiden voyage of the RMST.
4. After being killed during a botched mugging, a man's love for his partner enables him to remain on earth as a ghost.
 5. A wrongly-convicted man must try to survive a public execution gauntlet staged as a TV game show.
 6. A martial artist hunts a killer in a plague-infested urban dump of the future.
 7. A stripper and single mother gets dragged into a dangerous situation after a congressman takes a fancy to her.
 8. The epic tale of child sold into slavery who grows into a man who seeks revenge against the warlord who massacred his tribe.
 9. At the end of his career, a clueless fashion model is brainwashed to kill the Prime Minister of Malaysia. 
10. An FBI agent goes undercover to catch a gang of bank robbers who may be surfers.
 11. Follows the misadventures of four irreverent grade-schoolers in a quiet, dysfunctional town.
 12. Luc and Scott were killed in Vietnam, but the army has a secret project for reanimating dead people as near-perfect soldiers.
 Nu le cauta pe gugal ca ne prindem si pa-pa super premiu.

O Pesa (CCCXVIII)

Philippe Laurent - Distorsion

vineri, 18 mai 2012

sâmbătă, 12 mai 2012

joi, 10 mai 2012

O Pesa (CCCXVI)

Am gasit poza asta undeva, mi se pare destul de cul. 
Pisi didn't get it.
Tot ascult pesa asta de ceva timp, e destul de cul.
Dark Sun Riders - Dark Sun Riders

marți, 8 mai 2012

Dubla 3 (CDLXII) Movie Monday

Am inceput MM ca orice om care sarbatoreste MM, de duminica seara sau early monday morning, EMM cum e cunoscuta in restransul cerc din care fac parte. Cu ce am inceput poate te-ntrebi? Cu Izgnanie pe care am zis ca-l vad ca sa-mi fac o parere despre Zvyagintsev, ca The Return mi-a placut da' Elena nu m-a prea convins. Izgnanie (The Banishment)  e bun, The Return bun, lungut da' bun, pisi n-a adormit in doo ore jumate de film oarecum lent, asta zice multe, bine, doar mie-mi zice multe ca voi n-o cunoasteti pe pisi, sa-ti recomand un film pe baza faptului ca pisi n-a adormit la el pentru tine ar putea fi tot una cu o recomandare pe baza faptului ca uite-te ma la el si taci. Dup-aia m-am culcat, cam pe ace asa ca mi-am comandat bicicleta si trebuie s-ajunga marti si abia astept, chiar si acum-s destul de twicii, o sa ies numai noaptea cu ea, dupa 1 ca mi-e frica de masini.
Dup-aia, mai pe dimineata am vazut This Means War, o comedie americana chiar ochei, are si chestii nasoale da' putine, bun de duminica seara. Fara nici o legatura, buna mai era Lady Miss Kier




Dup-aia am vazut Headhunters, un norvegian bun spre foarte bun, de ce nu, are tot ce-i trebuie, sex, violenta, umor negru... are ceva de fratii Coen din 90's.

Asa... si am incheiat cu Babycall, un alt norvegian de la flacau' care ne-a dat si Naboer, nu e la fel de bun ca Naboer da' deloc rau si desigur deloc horror cum e taguit peste tot... te lasa incercand sa gasesti un raspuns asa ca filmele lu' Lynch da' ca la filmele lu Lynch poate e mai bine sa nu te gandesti prea mult la el, ia-l cum pica, bun, singuru' lucru pe care nu-l inteleg e de ce i-au zis Babycall, chestia cu babycallu mi se pare un plot secundar... or is it? Nu stiu.

sâmbătă, 5 mai 2012

vineri, 4 mai 2012

O Pesa (CCCXIV)

Paximo de fiecare data cand trece pe la mine si asculta fara sa vrea niste muzica electronica ma-ntreaba "Asta-i dubstep?" si eu de fiecare data-i raspund "Nu, nu este dubstep, de ce, te deranjeaza?", Paximo zice "Nu, nu ma deranjeaza" si eu zic "Daca nu te deranjeaza inseamna ca nu-i dubstep". Exista desigur si dubstep ascultabil, stiu sigur c-am auzit asa ceva de cateva ori, da' daca nu m-au interesat niciodata chestiile care contin dub nu stiu sa-ti dau un exemplu. Dubestepu e 99% cacat, sau na, poate asa ziceau si-n 90  astia de varsta noastra acum despre technou ala industrial de la Prodigy si noi ii ascultam, Jungle is pasiv. Uite aici niste dubstep mai lejer asa, ca sa nu te sperii, eu n-am fost menajat si-am fost aruncat de prieteni apropiati direct in chestii d-astea. 
A Tribe Called Red - Red Skin Girl
Si o chestie:





joi, 3 mai 2012

Dubla 3 (CDLXI)

Ma uit la blogu asta cum moare incet asa si nu pot sa zic ca-mi pare rau, adica na, s-a creat o legatura-ntre noi da' nu e ca si cum e sange din sangele meu, asta-i o gluma mai de interior. Da, am vazut niste filme da' asa mi-e o lehamite sa nu le recomand ca scriu aici doar ca sa lungesc agonia dublei, nu mori fa cand te taie pe tine capu.
Am incercat sa vad Haywire care este atat de nasol incat nici nu mai are sens sa fie mentionat. De ce l-am mentionat in ciuda faptului c-am zis ca-i atat de prost incat nu merita mentionat? Nu stiu, mai fac eu chestii d-astea.
Dup-aia, azi mai exact, am vazut Chronicle, un film cu niste flacai care pun mana pe ceva luminos undeva-ntr-un subsol si capata puteri supranaturale, mda, puterile supranaturale-s intotdeauna destul de usor de capatat, cateodata dureros da' intotdeauna destul de usor, astora nu le curge decat putin sange din nas, lux. Ideea n-ar fi rea in acelasi sens in care ideile filmelor cu supereroi in general nu-s rele... in mare parte pentru ca-i una singura, o singura idee care  nu e neaparat rea. Alta-i problema mea cu Chronicle, nu, nu e flacau ala care seamana leit cu DiCaprio, Chronicle vrea sa faca o chitibusenie si nu e filmat ca un film obisnuit, e filmat ca filmele alea care-s filmate in asa fel incat sa para ca-s filmate de protagonisti sau camere de supraveghere'n shit. Nu-mi plac filmele astea, mi se par nasoale. La asta cel putin iti sare-n ochi calitatea mult prea buna a filmului pentru camerele de cacat pe care le folosesc aia, lumina fantastica fara reflectoare in spatii intunecate, lipsa microfoanelor, se aud personaje pe camerele de supraveghere si in cluburi se aude perfect muzica care se da mai incet cand vorbeste cineva. Ce sens are sa recurgi la artificii d-astea daca n-o faci calumea? Nu stiu, banuiesc ca ei au banuit c-o sa para totul mai real. Ocheish de duminica seara.
Dar am vazut si ceea ce cred ca-i un film bun, nu-s prea sigur, genul ala de film la care dupa ce-l vezi trebuie sa te gandesti daca ti-a placut sau daca e doar o chestie pretentioasa fara nici un mesaj. Elena e un rusesc de la acelasi flacau care ne-a dat si Vozvrashchenie (The Return), eu zic totusi ca-i bun. Mi-am mai luat un film d-al lui, Izgnanie (The Banishment) ca sa-mi fac o impresie da' nu l-am vazut inca, are doo ore jumate, trebuie sa ma pregatesc pentru el.