duminică, 28 octombrie 2012

sâmbătă, 27 octombrie 2012

O Pesa (CCCXLVII) PFdDDSD 31

Asta-i pesa frichi de duminica dimineata, sambata dimineata.
D.T. - Magnetic Vulcanology

vineri, 26 octombrie 2012

Dubla 3 (CDLXX)

Doresc sa incep aceasta dubla 3 prin a-i multumi devotatului nostru cititor din Adjud. N-avem nici un cititor devotat in Adjud.... dar sa nu intram in detalii.
The Amazing Spider-Man este spre surprinderea mea Spider-Man 1 cu alt actor, ce-i drept, mai carismatic decat tocilaru alalant... si-mi ziceam eu asa la gandu ca saracu Peter Parker nu poate sa aibe viata amoroasa din cauza implicatiilor morale ca baga pasaret la belele, zic, raspunsu' la aceasta problema-i simplu, Yo Peter, you have to date bitches that you hate. Auzi, sant eu mai ciudat sau femeile gripate-s bune rau?
Madagascar 3 e destul de hardcore pana aproape de sfarsit.
End of Watch nu-i rau, doar ca-i filmat din mana si numai eu stiu cat urasc chestiile filmate din mana, zic de mana d-aia nasoala, parkinson mana sau ceva... si o arde cu artificii d-alea de cacat gen lasa actorii sa se filmeze-ntre ei cu camere de buzunar, de ce sa platim bartai echipa de profesionisti? Da' are doar o ora jumate si dupa primele 70-80 de minute deja nu te mai deranjeaza, e ok.
1408 e moale, Cusack e obosit, gras asa si plictisit.
The Day e un postapocaliptic decent, ceea ce am mai zis si am mai zis si ca am mai zis, nu-i de colo pentru ca genu' tinde sa suck balls. Also, dupa The Road incoace, toate postapocalipticele-s cu canibali, inainte de The Road te omorau, iti violau partenera de drum si-ti luau conservele si benzina, acum te baga la beci si te fac carnati. Also 2, destul de buna Shannyn Sossamon.
The Ambassador e un documentar cu un danez care pleaca undercover ca ambasador european in Africa ca sa vada care-i treaba cu traficu' de diamante. E ochei, are cateva momente chiar hardcore ca-si angajeaza ca asistenti doi pigmei.
Special Forces e un francez de actiune care reuseste ceva extraordinar, sa fie mai american decat filmele proaste de actiune americane.
Abraham Lincoln: Vampire Hunter e un film serios in ciuda numelui si nu e rau deloc.
Seeking a Friend for the End of the World e un preapocaliptic siropos.
Citizen Gangster e un film oarecare cu spargator de banci canadian. Ocheish daca n-ai nimic altceva de vazut. Super buna Kelly Reilly.
Your Sister's Sister e o comedie simpla si la obiect, foarte putin sirop inevitabil aproape de sfarsit, sirop care nu strica sfarsitu' filmului. Not bad.
Si atat.

miercuri, 24 octombrie 2012

O Pesa (346) Grafiti din Big City

P-asta as vrea s-o transform in serial, sa vedem, pana atunci o gazduim in stil caracteristi sub o Pesa.
Elos - Hermitmode


In alta ordine de idei, n-am avut niciodata incredere in oamenii care umbla c-o sacosa dupa ei si nu vin de la cumparaturi, ii vezi dupa mufa ca nu vin de la supermarchet, sacosa d-aia de plastic pe care nu scrie nimic, mi se aprind toate cesuletele cand ii vad p-astia, care-i treaba cu ei? Nu stiu.

marți, 23 octombrie 2012

O Pesa (345)

In timp ce te uiti la poze poti s-asculti pesa asta:
Booka Shade - Honeyslave
Sau for the real experience p-asta (care fie vorba-ntre noi nu-i neparat nasoala):
Tarkan - Acımayacak