vineri, 23 noiembrie 2012

Dubla 3 (CDLXXII)

Ma gandeam asa ca n-am auzit niciodata o conversatie interesanta de la masa de langa mine, ceea ce zice mult, ca stau la mese destul de des si-s aici de ceva timp, nimic interesant, niciodata.  Dar nu d-asta santem aici.
Ted e un film cu MarchiMarc si c-un ursulet vorbitor, poti sa-l eviti da' nu-i musai, daca vrei, poti sa te uiti la el, nu e nici o diferenta.
Polisse e un frantuzesc destul de tare, destul de tare indid de la prietena lu Luc Besson. Mi se pare c-a fost si ceva pedofilie intre ei cum e deobicei in lumea regizorilor.
 
The Sweeney e un britisesc politist sau ceva, Ray Winstone a atins statutul de DeNiro, in sensu rau al cuvantului, slabut da' vazubil.
 Looper, lol. Cum dracu sa-i zici unui film Looper? Looper nu face exceptie de la regula All Giosef-Gordon-Levit movies suck.
Ultimu' Batman, care acum e dark knight din motive politice banuiesc e ochei, am dibuit in el niste scene-n platouri folosite la The Fall. I'm not a big Batman fan da-i bun de duminica seara.
Lawless nu-i rau deloc, rednecksi in actiune, putin sirop american ici colo da' nu strica neaparat treaba.
Din 360 n-am vazut decat jumate, pisi zice ca si-a revenit dupa ce-am cedat ca nu prea promitea, nu stiu ce sa zic.
The Watch e o comedie americana ocheish.
Savages nu mai stiu cu ce e da' stiu ca m-a deranjat.
Izlet sau The Trip e un slovac pretentios intr-un fel anume, adica te loveste dincandincand, are momente de felu tineri care distrug o masina in timp ce verbalizeaza ce urasc la parintii lor sau ceva de genu asta. Vazubil totusi, e bunicica slovanca.
Si The Divide incearca ceva da' nu-i iese mai nimic.

marți, 20 noiembrie 2012

O Pesa (350)


Fratii Gore - In gara de la Tecuci
Mi se face cateodata o pofta de-o vodca de gara de nu te vezi. S-o ard asa-n gara la Tecuci sau ceva, Adjud sau Fetesti, s-astept legatura c-o vodca de gara (in jur de 200 ml), sa-i dau o sutica hodorogului care canta pe sutici si sa-mi zica Inel inel de aur la acordeon, s-o ard trist asa fara motiv inafara de ca-s in gara si beau vodca. Personalu trebuie s-ajunga-n doo ore da' are intarziere de-nca 3, of-of, iti faci prieteni. Dup-al doilea pahar iti vine sa-ti suni fosta nevasta, o suni, nu raspunde, e cu altu curva, as vrea sa moara amandoi, poate-i omor chiar eu... nah, las-o sa fie fericita, cine-s eu sa ma pun in calea? Zi-o p-aia cu Afara e-ntuneric. Cum n-o stii? lautar de gara... copii-ti plang pe ulicioara cu ghiozdanu-n subtioara.  
Faramita Lambru - Inel, inel de aur

marți, 13 noiembrie 2012

Grafiti din Big City 2

N-am nimic cu astia care scriu pe pereti in sensul in care n-am nimic cu fetele care scriu chestii-n jurnal, ce nu prea halesc-s tagerii, what the fuck is taging si de ce exista? As intelege maidegraba un trend in sa te caci pe strada dupa care sa-nfigi o carte de vizita in treaba. Ia sa vedem peste ce am dat saptamana asta:
Incepem cu niste sirop metafizic sau ceva...

 Avem dup-aia un dropout dezorientat care crede ca stie ceva:
 Romania is bat country, fuck knows what he means by that:
 Alina y el sexo:
 Cometa is a falling star. Is it though?
 Buna Danut. Ma enerveaza mesajele astea siropase ca Priveste Ceru', au pus hipiotii mana pe spray. Ai idee in cat cacat calci in Bucuresti daca te apuci sa privesti ceru?
Un incepator care promite:
 Not as stupid as your mom:
Si desigur Capitanu' Evident:

miercuri, 7 noiembrie 2012

O Pesa (349)

Stubborn Heart - Need Someone

marți, 6 noiembrie 2012

Casa si Masina (XXXVIII) Movie Edition

Fresh Meat
Seeking a Friend for the End of the World
Cafe de Flore
Eastbound & Down
Safety Guaranteed
Reprise
The Campaign
Tower Heist
Moonrise Kingdom
Waitress

Dubla 3 (CDLXXI)

Buna seara, e ceva timp decand n-am mai auzit nimic de Daniel Iordachioaie. Ia sa vedem ce-am mai vazut. Alexandra's Project e ceva ce pare un low budget destul de interesant.
The Angel's Share e un britisesc bunicel. Bunicel e bine.
Goon e ochei de duminica aighes.
The Campaign e chiar destul de tare. Imi plac filmele cu Ferrell, sant cam singurele in care poti sa vezi un prunc lovit cu pumnu-n fata.
Butter e un film ochei daca-l eviti.
 Ultimu' 007 e na... 007. Eu si cu pisi nu reusim sa vedem farmecu' lu Daniel Craig. Barden face un negativ destul de tare.
Safety not Guaranteed e ocheish.
A Happy Event e un film frantuzesc.
 Ruby Sparks e intr-un fel anume, merge la cuplu cred. Eu l-am vazut singur.
Total Recall ala nou e bun de duminica seara.
Brave e o animatie cu o roscata care trage-n fund cu arcu'. Bunicel.
Margaret e foarte nasol.
Fido e un spin interesant la filmele cu zombie, interesant indid.

"there is blood on your zombie"
"you stupid zombie, look what you've done"
"he accepted bribes from a group of renegade wild zombie poachers"

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

O Pesa (CCCXLVIII)

9:09pm in Paris
9:09am in Berlin
Aznoapte eram iar on a killing spree cand l-am vazut intr-un magazin pe Iliescu, Ion iliescu, mi-am zis, da-te dracu' ce sanse-s? Karma creca, cand esti un om bun, soarta ti-l arunca in cale pe Iliescu exact cand ai un kalashnikov in brate.