duminică, 30 decembrie 2012

vineri, 28 decembrie 2012

Dubla 3 (no. Who gives a fuck 3)

Azi avem chiar si cateva chestii pe care le recomand.
The Eagle nu-i una dintre ele, m-am plictisit si sa-l derulez, am vazut filme mai bune la proteve. Chiar, cine dracu se mai uita la proteve?
Holy Motors e mult prea pretentios pentru sufletu' meu simplu de taran needucat.
Boot Tracks e un fel de Buffalo 66 lungit si supt de vlaga, sau na, poate nu-i ca Buffalo da' lungit si supt de vlaga-i clar, are un moment porno-tense destul de cul si arata bine dou.
The Revenant are tot ce trebuie, bun. 
Red Cliff 1 si 2-s defapt un singur film ochei de o duminica seara lunga.
Cloud Atlas nu m-a impresionat, parca te uiti la 16 filme intercalate, obositor.
Kon-Tiki, nu-i rau da-i like whatever.
Struck by Lightning ne prezinta in rol principal cam cel mai douchebag flacau pe care l-am vazut vreodata si culmea e ca ti-l baga pe gat ca pozitiv sau veva. Nasol rau.
The Bayton Outlaws e bun de duminica seara.
OSS 117 e o comedie franceja foarte buna.
Fire with Fire e un film pe care l-am derulat ca sa vad doar actiunea, nasol.
Sleepwalk with me ar avea ceva da' m-a deranjat pana la urma si l-am oprit, am eu ceva cu filmele in care personajele vorbesc cu camera.
Black Mirror e o miniserie hardcore. Defapt creca mai apare un sezon in 2013. Are un aer de Twilight Zone asa, da' cu mai multe coaie.
Taken 2 e nasol chiar si de duminica seara, ma deranjeaza filmele de actiune in care un pumn e dat in 16 duble.
Sibir, Monamur e un rusesc sanatos. Bun.
Down Terrace nu-i rau daca reusesti sa treci peste inceputu' destul de-ncet.
Si-nca doo chestii, The Borgias nu-i rau si nici lung si Bob's Burgers e destul de harcore.

luni, 24 decembrie 2012

O Pesa (355)

PZ continua traditia si va ofera colinde alternative, enjoy:
Narwhal Decimation - Silen Night, Holy Night

Grafiti din Big City (III)

Mai tineti minte cea mai ieftina campanie publicitara pentru un radio? Va amintesc, acum cativa ani, inainte sa se deschida Radio Zu cineva cu un sprei verde umbla prin oras si scria pe toti peretii si gardurile Who is Zu? Era confuzie in Bucuresti, lumea se oprea si se-ntreba, chiar, cine dracu-i Zu? Dupa ce s-a deschis treaba confuzia inca plutea-n capitala, da, am inteles, Zu e un post de radio da' de ce atata tamtam pentru un post care muzical vorbind sucks balls? Nimeni n-anteles. 
Si acum imi ziceam ca ar fi o idee buna ca toti cei atinsi de verde sa mearga la sediu Zu si sa le scrie acolo cu ce culoare vrea ochiu lor "Who is Asociata de locatari bloc B16?" de exemplu, "Who is gardu lu' tanti Maricica?", "Who is Statia de metrou Aparatorii Patriei?", "Who is veceu' public din Cismigiu?" si tot asa, mda, asta ar fi o idee buna.
 A bit much, isn't it? In fiecare zi e ziua lu' Rilla de acum incolo.
Era misto sa-i raspunda Renel acolo dedesubt "Echipajele de pe teren fac tot posibilul pentru remedierea situatiei"
Bine.
 
Claudia e o zana.
 Ioana e o handicapata. Dupa caligrafie creca chiar ea a scris asta.
 Ramo e un sufarstar. Sufarstar suna extraordinar.
 Parca si vad un clueless infant scotand capu' pe gaura aia.
Si niste oldschool.

O Pesa (354)


Si desigur una dintre cele mai bune investitii pe care poate s-o faca cineva, circle cutter de la Olfa pentru ca vorba aia, care dintre noi n-a avut nevoie vreodata sa taie un cerc si a trebuit sa improvizeze chestii cu ace, ate si foarfeci.

joi, 20 decembrie 2012

Nu e doo ca Garfunkel.

A trecut aproape un an decand Paximo n-a mai scris pe Pisici, stilul lui taios si critica acida i-au adus multi dusmani in randul cinefililor de mana a dooa si nu numai. A urmat o cariera scurta in marketing sau ceva dar desele amenintari cu moartea l-au facut sa se retraga in pustietate si sa lase-n urma absolut nimic.
Paximo in the woods.

Si acum, ce e Simon fara Garfunkel? Ma-ntreb. Asta a fost o comparatie cam nefericita. Oare sa mai continui aceasta cariera solo? Ma-ntreb iar. Da, imi raspund, fuck Paximo… not in a Simon-Garfunkel way, doar fuck him, am fost si mi-am angajat scriitor din randurile standup comedienilor romani, il cheama Marius si o sa guest scrie de acum incolo pe PZ.
Marius killing it.

Zi-le Marius!
Marius: Multumesc Tusat pentru oportunitate. Nastase e la puscarie, ai vazut asta? ai auzit de asta? Jail just got gayer. Ce, too soon?
Mergeam pe strada zilele astea si cineva m-a-ntrebat cat e ceasul? Era un ceas mare chiar in intersectie, am crezut ca vrea sa ma talhareasca, i-am tras o palma si mi-am luat calcaiele la spinare.
Bunica mea face cozonaci dar pune prea multa scortisoara si-s cam uscati. Am vrut sa-i zic asta da-i cardiaca, n-am vrut sa-i frang inima. Ta-da-bum-cing!
Multumesc Marius, o sa incheiem colaborarea asta chiar aici.

luni, 17 decembrie 2012

Cronologic Vorbind (XXVI)

17102012
17122012

Also, stii ce e bullshit? Otetu' balsamic e bullshit, otetu' balsamic e otet

sâmbătă, 15 decembrie 2012

O Pesa (CCCLIII)

Copiii ma, un fel de oameni mari beti si nedusi la scoala in miniatura, multa lume se uita la ei si zice, hmm, as face si eu unu'. Da' nu-i asa de  simplu pentru ca-i ca un animal pe care-l vrei cand esti mic, te plictisesti repede si dup-aia are grija ma-ta de el, not cool. Copiii crescuti de bunici sant cuminti asa in societate, da-s devianti rau in capul lor si-n dormitor. Adica, na, iti mananca tot din farfurie da' cand cresc iti dau foc la casa. A, mi-am adus aminte, uite asta. 
N.J. - The Ego 2

duminică, 9 decembrie 2012

O Pesa (CCCLII)


Ma gandeam asa ca mi-ar placea sa am un pitic, da' nu-n sensu in care vrea toata lumea sa aibe un pitic, adica ca sclav sau ca unealta sexuala, nu, eu as vrea unu' doar ca satelit asa, in anturaj cum ar veni da' nu chiar, unde-s eu sa fie si el, intotdeauna fara exceptie, niciodata la o distanta mai mare de 10 metri, sa nu vorbeasca cu nimeni si sa se arate deranjat daca cineva-l asociaza cu mine, chiar daca sa zicem mancam in public la aceeasi masa sau folosim pisoare alaturate.
Phedre - Aphrodite


Also, stii ce e bullshit? Sa te duci intr-un bar si sa platesti cu monede. Sa te duci intr-un bar si sa platesti cu monede e bullshit.

vineri, 7 decembrie 2012

O Pesa (CCCLI)

Ador - One for the Trouble

joi, 6 decembrie 2012

Maimuta fara fata (XXII)

Gaseste-o pe fff aici, castiga un ric cu inca doo zile pe certificatu' de garantie.