duminică, 19 mai 2013

Grafiti din Big City (VII)

Puritatea absoluta a binelui trebuie sa fie fara umbra de dubiu cea mai boring meserie din univers, imediat dupa aia care ambaleaza biscuiti si directorii de scoli generale si gradinite. Dumnezeu ca puritate absoluta nu te pedepseste daca faci bine, nu-ti face nimic daca faci rau, atunci why bother? Dumnezeu da aprobator din cap daca treci o baba strada, Satana te face sa te gandesti ca o sa arati ca un pretentious little fuck daca treci o baba strada. Daca ai o credinta nestirbita atunci Dumnezeu chiar exista. Dumnezeu e ca Matrix, daca crezi cu adevarat, se materializeaza si-l pune pe fi-su sa-ti spuna chestii, e ochei sa zici ca vorbesti cu Isus, doar daca vorbesti cu Dumnezeu esti sandilau.
What the fuck does that even mean? Sa ma nasc din nou? E citatul asta oare accurate?  Nou-nascutii-s destul de dobitoci, nu? Cine raspunde la numaru' ala de telefon? Care-i treaba asta cu religia? De ce e la moda? E din cauza crizei? Nu stiu raspunsul la nici una dintre aceste intrebari.
  
Da' daca e sa mearga cu ceva religia, atunci acel ceva trebuie sa fie aruncatu cu pietre-n poponari. Desi suna destul de distractiv nu cred ca-i ochei. Majoritatea lucrurilor care-mi suna distractiv nu prea-s ochei. Trebuie sa venim cu pietre d-acasa? E o miscare religioasa sau de extrema dreapta? De ce are extrema dreapta atat de mult in comun cu habotnicia cand defapt n-ar trebui sa semene deloc? Exista nazisti crestini? Daca mor toti poponarii oare vom putea supravietui in acea lume fara glamour? Vrem sa preia femeile scena fashion? Asta-i doar un alt sir de intrebari pentru care n-am raspunsuri.
Pentru micul nationalist din tine avem gradinita romaneasca unde banuiesc ca n-ai voie sa te joci decat cu bete si pietre in nisip.
 Astea-s sub podu grant, moarte tuturor suna destul de bine.
 
Urat caine indeed.
Also, nu-nteleg de ce media de viata creste peste tot da' nimic nu mai e sanatos ca alta data.

Un comentariu:

Anonim spunea...

"e ochei sa zici ca vorbesti cu Isus, doar daca vorbesti cu Dumnezeu esti sandilau."

E ok si sa vorbesti cu Dumnezeu; daca spui ca ti-a raspuns "ejdus, tata"!