duminică, 19 mai 2013

Grafiti din Big City (VII)

Puritatea absoluta a binelui trebuie sa fie fara umbra de dubiu cea mai boring meserie din univers, imediat dupa aia care ambaleaza biscuiti si directorii de scoli generale si gradinite. Dumnezeu ca puritate absoluta nu te pedepseste daca faci bine, nu-ti face nimic daca faci rau, atunci why bother? Dumnezeu da aprobator din cap daca treci o baba strada, Satana te face sa te gandesti ca o sa arati ca un pretentious little fuck daca treci o baba strada. Daca ai o credinta nestirbita atunci Dumnezeu chiar exista. Dumnezeu e ca Matrix, daca crezi cu adevarat, se materializeaza si-l pune pe fi-su sa-ti spuna chestii, e ochei sa zici ca vorbesti cu Isus, doar daca vorbesti cu Dumnezeu esti sandilau.
What the fuck does that even mean? Sa ma nasc din nou? E citatul asta oare accurate?  Nou-nascutii-s destul de dobitoci, nu? Cine raspunde la numaru' ala de telefon? Care-i treaba asta cu religia? De ce e la moda? E din cauza crizei? Nu stiu raspunsul la nici una dintre aceste intrebari.
  
Da' daca e sa mearga cu ceva religia, atunci acel ceva trebuie sa fie aruncatu cu pietre-n poponari. Desi suna destul de distractiv nu cred ca-i ochei. Majoritatea lucrurilor care-mi suna distractiv nu prea-s ochei. Trebuie sa venim cu pietre d-acasa? E o miscare religioasa sau de extrema dreapta? De ce are extrema dreapta atat de mult in comun cu habotnicia cand defapt n-ar trebui sa semene deloc? Exista nazisti crestini? Daca mor toti poponarii oare vom putea supravietui in acea lume fara glamour? Vrem sa preia femeile scena fashion? Asta-i doar un alt sir de intrebari pentru care n-am raspunsuri.
Pentru micul nationalist din tine avem gradinita romaneasca unde banuiesc ca n-ai voie sa te joci decat cu bete si pietre in nisip.
 Astea-s sub podu grant, moarte tuturor suna destul de bine.
 
Urat caine indeed.
Also, nu-nteleg de ce media de viata creste peste tot da' nimic nu mai e sanatos ca alta data.

marți, 14 mai 2013

miercuri, 8 mai 2013

Dubla 3 (CDLXXXIV)

My Awkward Sexual Adventure e nasol
From Paris with Love e nasol da' merge de uminica daca n-ai altceva.
Jack Reacher e bunicel de duminica.
The Comedy e destul de tare, destul de tare indeed.
The Syrian Bride e bun.
Carancho e cam boring da' poate-si revine pe final, nu stiu.
Pawn incearca ceva da nu prea-i iese, e ieftin.
Save the Date e un sirop rasuflat desi Lizzy Caplan e o bunaciune.
Lincoln Lawyer e bun desi nu ma asteptan, credeam dupa titlu ca e cu un avocat care-si face toata treaba din masina, nu e.
The Detailes nu e rau deloc.

The Last Stand nu-i cu zombie, sau na, depinde. Isi face treaba bine duminica seara.
Hansel and Gretel Witch Hunters e bun de duminica.
The Place Beyond the Pines am crezut ca-i facut de cine a facut si Drive, nu e. Bun, sanatos asa...

Parker n-are destula actiune cat sa-l faca decent de duminica si pentru orice alta zi e nasol. Parker isi revine dupa ce e impuscat de doo ori si sare dintr-o masina la 100 km/h in vreo 10 ore, eu nu-mi revin nici dupa 8 shoturi de tequila asa de repede.
He Loves Me He Loves Me Not e destul de bun. Nu, nu e comedie romantica.
Si Iron Man 3 e exact cum te astepti sa fie Iron Mam 3.