joi, 9 octombrie 2014

Recipes from the Dungeon (XII)

Clatite:
Plajitura de la Economat:
Sa ne oprim putin la asta. Vrei sa faci un piept de pui la gratar? Stop! Pune-l in tigaie mai bine, nu se usuca si per total e mai bun astfel. Nici nu-l taia in doo pe lung, lasa-l intreg. Nu, nu-i dai pielea jos, ce-ai? Incingi putin ulei de masline in said tigaie, pui pieptu dat cu sare si piper in ea cu pielea in jos (pe partea asta o sa stea 2/3 din timp), il intorci, pui un cub sanatos de unt in tigaie si-i faci dusulet.
Check out the glaze on this one.
Tocanita de cartofi cu ciolan se face imediat dupa ce se face muratura.
Am descoperit din experienta ca ciupercile cu cat sant mai mici cu atat sant mai bune.
Ma cheama Tusat si n-am mai comandat pizza de 2 ani.

Pasta cu carne tocata e underrated.

Supa de pui cu galuste e alt exemplu de chestie underrated. Pentru o galusca pufoasa separi galbenusu de albus, bati albusu' spuma, pui sare peste galbenusuri si treptat gris, cand devine prea tare amestecu' mai pui spuma de albus si tot asa pana la o consistenta mai groasa da' nu cu mult decat aia de clatite, sa curga da' greu cum ar veni...
Jager cu suc de mere. Pui Jager, gheata si suc de mere, dup-aia daca vrei aprinzi o veioza ca sa-i dai acest look spatial.

Niciun comentariu: