duminică, 28 iulie 2013

O Pesa 371 RNE4


Avem partea 3 si link catre partea 1 si 2 aici.
Russian Noir Extravaganţa 4:
Ce ma enerveaza poponarii si lezbiencele, au impresia ca toata lumea e impotriva lor cand defapt eu chiar n-am nimic cu ei.
Poponesa se apuca sa-mi faca bautura cu spatele la mine, o vad totusi in marea oglinda de bar cum scuipa sanatos de vreo 3 ori in pahar.
-  Poftiti, cel mai bun Mai Tai din oras, o sa va schimbe parerea fata de lume.
-  Mda, am auzit ca ar face asta.
-  500 de ruble va rog.
Ii dau 550,  cam scumpic la Voizeur, incep sa sorb incet din bautura, nu-i rea da’ nici nu ma da pe spate. Ceva moviu palpaie in partea dreapta, intorc capu sa vad ce e, movu se misca odata cu mine, cacat, nu palpaie nimic, imi palpaie mie. Ceva verde crud palpaie in dreapta, sa vezi tu ca vaca asta m-a otravit, si i-am lasat spaga, mi se usuca gura, mi se relaxeaza sfincteru, orice ai face nu te caca pe tine, palpaie peste tot, oare-s fixe scaunele astea de bar? Imi da sangele pe nas, cad pe spate cu tot cu scaun si dau cu capu de una dintre mesele de marmura, somn usor, palpaie no more.
Priesc doua palme scurte si un halat alb imi raspunde la o intrebare pe care o am da’ nu stiu s-o fi pus:
-   Lipsa de calciu domne, nu v-a otravit nimeni, aaa, si v-ati cacat pe dumneavoastra, sa-i dati ceva Mariei Panaetovna, saraca v-a schimbat. Si incet la ureche in timp ce-mi arata ceva cu degetu': “erectia asta o aveti de cand v-au adus, daca nu va trece in doua ore o sa trebuiasca sa facem ceva.”
N-am timp de facut ceva, am treburi de rezolvat. Dom’ doctor are trei buline rosii deasupra capului care se misca odata cu el. Cacat, aveam lingou’ in pantaloni, lucrurile par sa mearga dinceince mai prost, oare ce-nseamna asta?
Panaetovna intra cu o figura pe care se poate citi “v-a spus dom’ doctor sa-mi dati ceva?”, are 5 buline rosii deasupra capului, nu mai trebuie sa facem nimic, pa-pa erectie. Ma caut de buzunare, n-am.
-  Stati linistit, v-am luat din portofel cat am crezut ca merit.
Imi da portofelul, niste solzi de sarpe, o foita de tigara cu urme de ruj, cateva margele, o pereche de pantaloni de trening si un lingou mic de argint.
Panaetovno, m-ai tradus, ce pot sa fac? Daca lucrurile mai continua asa nu mai am mult pana o sa-ncep sa-mpart palme.
Imi pun pantalonii, iau indiciile de pe masa si o-ntind.
La Voizeur s-a mai aglomerat, ma duc infipt spre poponesa, poponesa are 7 buline verzi deasupra capului.
-  Un Mai Tai va rog.


duminică, 21 iulie 2013

Dubla 3/487

Ia sa vedem, Fast si Furios 6 merge de duminica seara daca ai abilitatea sa separi cacatu de actiune.
Cottage Country e o comedie neagra bunicica.
Trance merge daca n-ai altceva de vazut.
Barbara e un nemtesc comunist bunicel.
Dans la Maison merge.
The Broken Circle Breakdown e foarte bun, sauntrac foarte bun also.
Big Fan e un mic buget decent.
GI Joe Retaliation e destul de nasol, nu prea-l salveaza nici actiunea.
Killing Season e destul de funny desi nu cred ca se vrea astfel.
Like Someone in Love e genul de film in timpul caruia poti sa te uiti linistit la alt film fara sa pierzi absolut nimic, eu le zic politist adjective.
In Another Country se recomanda ca drama dar sigur nu e astfel, e comedie, si e o comedie destul de buna.
Si de Prairie Love nu stiu ce sa zic, cred nu e rau deloc daca ai chef de genu' ala de film.

joi, 18 iulie 2013

Cronologic Vorbing (XXXII)

06052013 04:43:05
 06052013 04:43:10

miercuri, 17 iulie 2013

duminică, 14 iulie 2013

Recipes from the Dungeon (III)

Nimic nu se compara cu o friptana cu piure si salata de rosii cu ceapa. Daca mananci piure des, cum de exemplu se intampla la mine-n casa, o chestia ca asta e un must si nu-i neaparat scumpa. Pentru o friptana caluma nu te juca prea mult cu carnea, sare si piper, atat, o arunci in tigaie peste putin ulei de masline bine-ncins si cand e aproape gata pe-o parte mai arunci doi catei de usturoi lejer striviti in treaba, o-ntorci si cand e aproape gata si pe partea a dooa arunci o bucata decenta de unt cu care ii faci un dusulet. Pentru salata de rosii cu ceapa iti trebuie rosii si ceapa, le tai si le pui acolo cu sare si putin ulei, ce-ai?
De fiecare data cand faci piure de cartofi e bine sa faci putin mai mult pentru ca Gnocchi. Daca n-ai chef sa le mai faci si sos, trage-i la tigaie in unt cu niste mazare sau ceva si rade-le la sfarsit niste parmezan.
 Aproape oo benedict e cam cel mai inalt nivel de breakfast. Poached eggs pe crisp bacon pe toast. Zic aproape benedict pentru ca alea au si un sos peste oo pe baza de unt, galbenusuri si zeama de lamaie mult prea complex pentru dimineata pe care nici nu poti sa-l faci de cu seara pentru ca nu se pastreaza decat cateva ore.
 Pizza la tigaie deja mi-a economist in jur de un sejur la Mamaia in comenzi la domiciliu. Se face in cam 40 de minute, deci cu 5 minute mai repede decat livrarea. Faci un aluat simplu din faina, ulei de masline, sare, drojdie uscata si apa calduta cat cuprinde pe care-l lasi la cald vreo 30 de minute, il intinzi si-l arunci in tigaie, cand s-a facut pe-o parte il intorci si arunci Tusat's Special Sauce, mozzarella si alte chestii care nu au nevoie de prea multa gateala, acoperi treaba putin si gata.
 Alt clasic, ostopel de pui cu piure de cartofi si salata de varza, merge foarte bine de fiecare data cand n-ai idee ce sa faci de mancare.
 La lene iei amestec shaorma de la turci, il arunci in tigaie, il acoperi si pana se face rezolvi doo lipii, rulezi si gata. Nu-ncerca sa faci amestecuri turcesti singur, nu ies daca nu esti circumcis.
 Ai trei feluri de branza care mai au putin si se strica? Amesteca-le-ntre ele cu o lingura de pesto, sare, piper, putina smantana si ravioli. Acum cu pestou e cam ciudat ca am facut de la zero da' am ajuns cam la acelasi pret cu ala din magazin, asa ca... stiu si eu daca merita? Ca sa mai tai din cost poti sa folosesti arahide sau caju in loc de muguri de pin, mugurii de pin-s fucking expensive. Pisi n-a vrut si am mancat doo portii. N-ai chef sa le faci sos, la fel ca la gnocchi, trage-le la tigaie in unt cu piper.
 Am auzit ca daca nu faci cu spaghete paste carbonara nu poti sa le spui paste carbonara, I call bullshit on that. Carbonara, contrar convigerilor mele, nu-i deloc complicat
 Omleta din albusurile ramase de de la carbonara si branzeturile ramase de la umplutura pentru ravioli cu rosii, un fel de hotdogi si ciorba de miel cu tarhon. Tarhon se pronunta asa. Sosu meu special pentru hotdogi e un amestec de castraveti si ardei (cubulete mici), rosii razuite, maioneza si mustar, sare si piper, ii spun Hot Tusat Special Dog Sauce.

duminică, 7 iulie 2013

O Pesa (CCCLXX)



Avem prima parte aici si partea a dooa aici. Aveti un link pentru prima parte si din partea a dooa.
Partea a treia:
Doamna Stasya scoate din buzunar niste foite de tigara, trage una din pachet si-i aplica o ventuza scurta lasandu-si buzele carnoase imprimate-ntr-ansa.
- Cu asta o sa poti intra la Club Voizeur, Clubul Voizeur e un punct important in inceperea anchetei.
-  Acolo a fost vazut ultima oara?
-   Nu, dar fac un Mai Tai extraordinar, iti va schimba perceptia fata de lume.
Femeia asta e dubioasa, cine dracu vorbeste asa? Ma ia cu manevre d-astea, ia sa vedem cum ii place cand o rasplatim cu aceeasi moneda:
- Piticul maro a aterizat, mezamplasul e asigurat.
- Perfect, iti sugerez sa nu mai zabovesti.
Doamna Stasya e greu de-ncoltit, vars cafeaua-n vodka, o dau peste cap, imi pun fesu si la revedere.
- La revedere!
Nu raspunde, ii face semn galiganului sa-i mai dea un foc, galiganu’ se conformeaza si-i aprinde tutunu’, pare ca ar vrea el sa-i multumeasca pentru aceasta oportunitate, n-o face, da’ ochii nu-i mint, e o combinatie de parsivitate, frica si recunostinta-n ei.
Sant cu ochii pe tine galigane… ce buna e doamna Stasya, as plesni curu ala, Stasyo, pune-ti buzele pe asta! Cam tarziu totusi pentru intercors, am luat lingou’, mi-am asumat postura de angajat, da’ cine stie?
Afara s-a mai luminat si e un card lung de femei spre biserica, fiecare-si cauta barbatu’ cum poate, daca si-a bagat Dumnezeu coada aici am belit-o. Cum interoghezi o autoritate divina de asa amploare?
Cine ar fi crezut ca divortu ala lung a fost cel mai bun lucru care putea sa mi se-ntample? Oare ce mai face Eleonora? Noroc ca esti o curva Eleonoro ca altfel cine stie, eram cu restu’ barbatilor insurati in vreo groapa comuna.
La Club Voizeur intru direct, nu ma-ntreaba nimeni de buze, dupa mufele care se perinda p-aici poate o groapa comuna nu-i cel mai rau loc in care as putea sa aflu acum.
- O vodka flacau! Pardon, un Mai Tai.
- Flacau sa-i zici lu ma-ta, imi replica domnisoara care se-ntoarce la mine cu o fata clasica de carpet muncher.

Oare ce face mama?

joi, 4 iulie 2013

Dubla 3 (486)

Olympus has Fallen e un film slabut perfect pentru duminica seara, area toata actiunea aia care lipseste in ultimu' timp din filmele de actiune.
Redemption... da, e o poza cu Statham daruind o rochie rosie unei calugarite intr-o piata de carne. Film cu Statham fara actiune, imagineaza-ti.
Into the White e ocheish.
The Thieves nu e rau deloc si are si destula actiune. Buna ciuciungheza aia mica.
Hysteria e ochei.
A Monster in Paris e all over the place, obositor.
After Lucia e bun.
 Swerve e un australian decent.
The Call e cu o operatoare 911 care rezolva chestii, slabut da' nu nevazubil.
The Incredible Burt Wonderstone nu e rau deloc.
The Ghastly Love of Johnny X primeste un 7,4 pentru initiativa, nu e rau.
Antiviral e cam pretentios da' merge.
Spring Breakers e un film cu Selena Gomez si nu e rau, are cateva chestii interesante si ce pierde la anumite capitole, by God compenseaza in tate, craci si buci.
Dead Man Down merge de duminica seara.
Admission e o comedie slabuta.
Si Odd Thomas, desi nu-l prea halesc pe flacau' ala, nu e rau.