marți, 8 iulie 2014

APF, după trei ani



La mai mult de trei ani de la înființare Asociația Prietenii de Familie se mândrește cu reintroducerea și reintegrarea în societate a unsprezece (11!!) condamnați pentru delicte considerate minore (furt, agresiune, viol, exploatare sexuală a minorilor, trafic de persoane) cu sentințe de la 3 la 7 ani.

Celor unsprezece reabilitați li s-au asigurat condițiile minime de existență imediat după eliberare, locuință, hrană, produse de igienă, acces la internet, etc. Asociația s-a implicat activ în continuarea procesului de re-educare și reintegrare în societate și anunță cu plăcere că patru dintre ei au susținut și reușit recent la examenul de bacalaureat cu medii cuprinse între 6,21 și 6,48.

Membrii Asociației, ajutați de consiliile locale și alți voluntari inimoși au reușit angajarea cu contract a opt dintre ei în diverse domenii (3 în construcții, 1 ca agent vânzări și 4 ca janitori în diverse instituții de învățământ).

Asociația dorește să mulțumească tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestor acțiuni, asociațiilor partenere, consiliilor locale ale Primăriilor Dolhasca, Pecineaga, Lanurile, Pașcani și Tuzla, întregului personal al Penitenciarelor Gherla, Tulcea, Poarta Albă și Pelendava, precum și numeroșilor voluntari care s-au simțit atrași de acest proiect.

În viitor ne dorim să continuăm aceste acțiuni de reabilitare și reintegrare, având din nou nevoie de ajutorul dumneavostră. Datele de contact și modalitatea de a ajuta financiar Asociația Prietenii de Familie se găsesc în josul paginii.

Împreună pentru un viitor mai bun!
Împreună pentru un viitor mai sigur pentru copiii noștri!

Date de contact
Nume entitate non-profit - Asociaţia Prietenii de Familie
Cont Bancar (IBAN) - RO89 BRDEZ 230S V852 5833 4200
deschis la Banca Română Pentru Dezvoltare - Bucureşti - Piaţa Romană



Niciun comentariu: