luni, 28 iulie 2014

Dubla 3 (DX)

Ia sa vedem:
Die Wand nu e rau.
How I Live Now e un postapoc ok.
They Came Together e o comedie like whatever.
Transcendence e ok de duminica.
Gaten Ragnarok e bunicel... sau ok, na...
The Trials of Cate McCall sa zicem ca merge pe cuplu.
The Other Woman e o comedie usoara.
Kid Cannabis e ok.
Road to Paloma... nu stiu ce sa zic.
Wrong Cops e bunicel.
Los Ultimos Dias e un postapoc decent.
Niagara-Niagara e bunicel spre bun.
Sabotage e nevazubil.
Justified e un serial cu rednecsi care-si face treaba.
Divergent merge de duminica.
Expendables 3 merge si el de duminica, ce sa zic?
The Bachelor Weekend e bunicel.
Need for Speed e nasoleanu.
The Zero Theorem e bun, de ce nu?
Jodorowsky's Dune e bun si chiar foarte bun.
Si ca tot a venit vorba de Jodo am citit si un comic foarte bun scris de el, Son of the Gun.
Ai aici un torrent bun daca vrei.

vineri, 25 iulie 2014

Recipes from the Seashore (X)

Am zis ce căcat, și eu pot să gătesc. Nu pot. Adică pot, da nu cu talentul, pregătirea, experienţa, entuziasmul și determinarea lui Tuşat.
Azi midii, culese.
Zici, e simplu să culegii midii, da, dacă culegi doo. Dacă culegi un sac e mai greu, ţi-e frig, sacu te trage la fund, vine valu, poc, tâmpla de stabilopod.
Se face un sos, sau în cazul de faţă doo, ce pui acolo, ce să pui, ce vrei, roşii la grătar, usturoi, ardei iute verde, din acestea.
Faci nişte frigărui cu rapane, că tot sunt acolo, asta până de deschid midiile. Cum se deschid midiile întrebi. Aşteaptă.
Aşa. Pui o tablă pe grătar şi le arunci acolo. Pe rând aşa, până se termina sacu. Vreo 30 de ture.
Decortichezi midiile, poţi să le mănânci aşa, nu-i bai, sau poţi să le speli şi să le mai arunci o dată pe tablă (pe care-o speli şi-o dai cu sare).
Şi frigăruile bien sur, nu mai mult de 5 minute la foc puternic.

În altă ordine de idei a avut Pisi ceva cu liceul de 15 ani, am fost şi eu, bunăciunile alea din Neptun erau ok, mai puţin aia care era foarte bună, acum e super bună.




miercuri, 16 iulie 2014

Cronologic Vorbind (41)

08062014 12:28
 08062014 21:32
 09062014 20:57

marți, 8 iulie 2014

APF, după trei ani



La mai mult de trei ani de la înființare Asociația Prietenii de Familie se mândrește cu reintroducerea și reintegrarea în societate a unsprezece (11!!) condamnați pentru delicte considerate minore (furt, agresiune, viol, exploatare sexuală a minorilor, trafic de persoane) cu sentințe de la 3 la 7 ani.

Celor unsprezece reabilitați li s-au asigurat condițiile minime de existență imediat după eliberare, locuință, hrană, produse de igienă, acces la internet, etc. Asociația s-a implicat activ în continuarea procesului de re-educare și reintegrare în societate și anunță cu plăcere că patru dintre ei au susținut și reușit recent la examenul de bacalaureat cu medii cuprinse între 6,21 și 6,48.

Membrii Asociației, ajutați de consiliile locale și alți voluntari inimoși au reușit angajarea cu contract a opt dintre ei în diverse domenii (3 în construcții, 1 ca agent vânzări și 4 ca janitori în diverse instituții de învățământ).

Asociația dorește să mulțumească tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestor acțiuni, asociațiilor partenere, consiliilor locale ale Primăriilor Dolhasca, Pecineaga, Lanurile, Pașcani și Tuzla, întregului personal al Penitenciarelor Gherla, Tulcea, Poarta Albă și Pelendava, precum și numeroșilor voluntari care s-au simțit atrași de acest proiect.

În viitor ne dorim să continuăm aceste acțiuni de reabilitare și reintegrare, având din nou nevoie de ajutorul dumneavostră. Datele de contact și modalitatea de a ajuta financiar Asociația Prietenii de Familie se găsesc în josul paginii.

Împreună pentru un viitor mai bun!
Împreună pentru un viitor mai sigur pentru copiii noștri!

Date de contact
Nume entitate non-profit - Asociaţia Prietenii de Familie
Cont Bancar (IBAN) - RO89 BRDEZ 230S V852 5833 4200
deschis la Banca Română Pentru Dezvoltare - Bucureşti - Piaţa Romană



miercuri, 2 iulie 2014

Bube-Taieturi-Juleala 26

Grigore are o carisma asa... de actor proaspat lansat la Hollywood, motiv pentru care foarte mult pasaret cauta sa-l agate in trafic, cateodata pasaretul izbandeste: