Peste textele pline de intelepciune ale bunului meu prieten, interventiile mele par dure si neadecvate, chiar murdare. Sugerez astfel pastrarea unei perspective deschise (la maxim doua puncte de fuga) si incurajez deschiderea inimii spre zacusca, spre ghiveci ca sa zic asa...
8 comentarii:
ceva imi spune ca va trebui sa mai revin ca sa-nteleg ce vrei sa spui aci..
Zacusca îmi pare că-i un nou curent d-ăsta artistic bucureştean, nu? Cu, mă repet, că-mi place, eşarfe din alea înfăşurate de multe ori în jurul gâtului şi pantaloni fistichii.
zacusca n'are nicio treaba cu esarfele lungi si pantalonii fistichii, it's more about.. us. adica: http://armoniei.blogspot.com/
nu mai, zacusca e o smecherie culinara vegetala frumos raspandita prin balcani. drepturile de autor pentru amestec cred ca le are o veche familie bulgareasca... pentru ca toti stim, ei o fac cel mai bine. miam-miam
Da, Ada, it's more about you, care toţi aveţi eşarfe lungi şi pantaloni fistichii, n-are întradevăr nicio legătură cu eşarfele şi pantalonii.
Măi InBonobodotcom, am tot încercat să-ţi las un comm pe ăla cu Zamolxe da' nu pot. E un secret? E o glumă a blogerilor experimentaţi de care blogerii neexperimentaţi nu se prind?
Poti baga comentarii in 3 moduri:
1. Formularul de comentarii din pagina articolului; asta cam are probleme
2. Metoda veche (e un link deasupra forumularului); ti se deschide o fereastra separata de comentarii - functioneaza intotdeauna
3. Pe prima pagina este Google FriendsConnect unde poti lasa comentarii anonime sau cu poza si poti atasa si clipuri Youtube.
4. Daca ai Skype, poti apasa pe emoticonul galben, sunandu-ma (gratis) la zamolxis si lasandu-mi un comentariu in voicemail.
Nici dracu nu mai lasă comentarii acuma, da' oricum eram curios ce se întâmplă până la urmă cu kiwi ăla.
Trimiteți un comentariu