vineri, 23 noiembrie 2012

Dubla 3 (CDLXXII)

Ma gandeam asa ca n-am auzit niciodata o conversatie interesanta de la masa de langa mine, ceea ce zice mult, ca stau la mese destul de des si-s aici de ceva timp, nimic interesant, niciodata.  Dar nu d-asta santem aici.
Ted e un film cu MarchiMarc si c-un ursulet vorbitor, poti sa-l eviti da' nu-i musai, daca vrei, poti sa te uiti la el, nu e nici o diferenta.
Polisse e un frantuzesc destul de tare, destul de tare indid de la prietena lu Luc Besson. Mi se pare c-a fost si ceva pedofilie intre ei cum e deobicei in lumea regizorilor.
 
The Sweeney e un britisesc politist sau ceva, Ray Winstone a atins statutul de DeNiro, in sensu rau al cuvantului, slabut da' vazubil.
 Looper, lol. Cum dracu sa-i zici unui film Looper? Looper nu face exceptie de la regula All Giosef-Gordon-Levit movies suck.
Ultimu' Batman, care acum e dark knight din motive politice banuiesc e ochei, am dibuit in el niste scene-n platouri folosite la The Fall. I'm not a big Batman fan da-i bun de duminica seara.
Lawless nu-i rau deloc, rednecksi in actiune, putin sirop american ici colo da' nu strica neaparat treaba.
Din 360 n-am vazut decat jumate, pisi zice ca si-a revenit dupa ce-am cedat ca nu prea promitea, nu stiu ce sa zic.
The Watch e o comedie americana ocheish.
Savages nu mai stiu cu ce e da' stiu ca m-a deranjat.
Izlet sau The Trip e un slovac pretentios intr-un fel anume, adica te loveste dincandincand, are momente de felu tineri care distrug o masina in timp ce verbalizeaza ce urasc la parintii lor sau ceva de genu asta. Vazubil totusi, e bunicica slovanca.
Si The Divide incearca ceva da' nu-i iese mai nimic.

Un comentariu:

littletragedies spunea...

Ai uitat să zici că Tom Hardy ăla e superfrumos.