miercuri, 27 martie 2013

joi, 21 martie 2013

FFF (XXIV)

Also, stii ce e bullshit? Sa dai particip la evenimente "culturale" pe feisbuc si sa stai acasa ca sa spargi seminte la Sclava Izaura in timp ce toti aia care n-au fost acolo cred ca tu esti piele de coperta. Nu stiu daca exista vorba asta, piele de coperta, nu, nu cred. Nimeni nu trebuie sa se rusineze ca vrea sa stea in casa, sau ca n-are chef sa vada ceva pretentios in mare parte pentru ca pe absolut nimeni nu intereseaza ce faci, sau na, daca ai vreun stalker, sa zicem, da' cine dracu mai are stalkeri in ziua de azi, toti stau in casa si te soft-stalkuiesc pe feisbuc, e mai bine pe fotoliu decat in boscheti, boschetii chiar si cand par confortabili nu-s nici pe departe astfel. A fake ass on feisbuc is a fake ass in real life, feisbuc is real life. What is life? Am I alive? Poate I am.

miercuri, 20 martie 2013

marți, 19 martie 2013

O Pesa (CCCLXVI)

Nick Cave & TBS - Disco 2000

marți, 12 martie 2013

Dubla 3 (CDLXXXII)

Ia sa vedem:
The Chef e o comedie franceja care merge.  Also tin sa te anunt ca am depasit bariera risotto si home made ravioli.
Arbitrage merge mai greu da' merge.
Rise of the Guardians merge.
Excizion e bunicel.
Restrepo e un documentar cu niste americani care abia asteapta sa mearga la razboi si cand ii impusca talibanii in fata trebuie sa ne para rau. Restrepo era un douche-bag oricum, m-am bucurat cand a murit.
 Dear Zachary e alt documentar care zic ca n-ar fi trebuit sa depaseasca bariera de TV. Alt douche-bag care a murit.
Armadillo e alt documentar cu soldati, de data asta danezi sau ceva care omoara vaci si copii in Afganistan, foarte intens. Not.
Gun Hill Road e bunicel.
Despre oameni si melci e bunicel, cam romanesc asa, da' bunicel.
Kapringen e bunicel spre bun.
Wrong e bun daca esti into these kind of things.
Overnight e alt documentar, mda, se pare ca-s la moda, stii ce altceva-i iar la moda, fumatu', ai observat ca iar fumeaza toata lumea-n filme? Mda, alt documentar, alt douche-bag, un barman care a facut scenariu la Boondock Saints si cum si-a schimbat el statutu asa brusc. Nu l-am vazut pe tot pentru ca 80% e cu flacau asta care se auto-pupa pasional in cur.
Illegal e bun, de ce nu?
Si Warriors of the Rainbow 1 si 2 au grija de tine daca ai o seara lunga de umplut.

duminică, 10 martie 2013

O Pesa (CCCLXV)

PZ prezinta CdIsDpRcCaPMB:

  Mr X - Playa Hater
Also, de ce urasc eu haterii poate te-ntrebi? Nu-i urasc, ma deranjeaza putin. Pentru ca haterii-s niste animale proaste, desi n-are sens sa mint, ne si amuza, e misto sa vezi pe cineva heituind ceva cu ardoare. Si eu urasc vreo doo chestii da’ nu stii care-s alea pentru ca le tin in mine, sant mai introversiv. Da’ haterii-s ca vegetarienii, vor sa te faca si pe tine sa heituiesti aceleasi lucruri, cum coapse sa n-o urasti pe Loredana Groza? Nu stiu, nu e ca si cum imi apare in fata cand stau la coada la magazin si-mi canta ceva total anoing pe o coregrafie da cacat, n-am nimic cu ea pentru ca n-o vad si n-o aud. Da’ haterii, sa zic de exemplu astia care hatuiesc hipsterii se duc si se amesteca printre ei ca sa-i urasca mai d-aproape, aaa ce i-as sparge fata lu ala cu esarfa. Vezi coaste ca esti c-o bere in mana in mijlocu cuibului hipsterilor din Bucuresti, poate nu faci ceva cum trebuie. E ca atunci cand te duci in discoteca din sat si-ti iei bataie de la ciori, da’ invers. Sau nu, nu cred ca e asa defapt. Heituitu provoaca o oarecare dependenta, cel mai bun exemplu e sa zic Toddlers and Tiaras, mama ce-i urasti p-aia, pe toti, parinti, copii, juriu, cameramani, tot ce inseamna emisiunea aia, da’ nu schimbi programu ca vrei sa-i mai urasti putin, nu i-ai urat destul, te simti mai bine cu tine cand urasti ceva ce crezi ca face rau umanitatii. Asta-i cam ca reciclatu’, te simti bine cu tine desi in cel mai bun caz tot ce faci e sa trimiti niste gunoi in locuri diferite.
Sant si unii flacai care fac heituitu sa para aproape cul, ca flacau ala de la Pitici Gratis, da’ nu-i cul, e doar amuzant, sa heituiesti chestii cu voce tare nu-i cul, suni ca un copil rasfatat “da’ mie nu-mi place cand unii oameni nu se-mbraca cum cred eu c-ar trebui sa se-mbrace oamenii”, “mie nu-mi place cand cineva asculta muzica care nu-mi place”, dezleaga-ti chiloteii si man up, stop being a whiny little bitch. 
Nici sa-ti placa chestii prea mult nu-i cul, de ce sa te pacalesc, un cineva caruia-i place foarte mult ceva (gen biciclisti, crestini, fotografi, self loveri) e foarte probabil sa ma deranjeze mai mult decat un cineva care uraste cu foc ceva (gen neonazisti, atei inversunati, anti-manelisti, ecologisti). Ai avea impresia ca ecologistii-s loveri nu hateri, nu?  Shiiiiit, aia-s cei mai mari hateri in disguise.
Deci ideea de baza e sa nu urasti sau sa-ti placa chestii prea mult, sau na, cine-s eu? N-ai decat.

Daca nu existau hateri eu nu auzeam pana-n ziua de azi de Justin Bieber. 

joi, 7 martie 2013

Nu e doo ca misterele

De ce mor câinii? Şi mai ales de ce mor câinii pe partea dreaptă? E partea cuibului?

Nimeni nu ştie răspunsul la aceste mistere. Nimeni decât mine, that is. Câinii mor pentru că îi omoară cineva. Nu ştiu de ce mor pe partea dreaptă, m-am lăudat că ştiu. Nu ştiu dacă partea dreaptă e pe partea cuibului.

Cine îi omoară pe câini? Nimeni nu ştie.

Ba da, se ştie, să nu credeţi că-i omor eu. Satana îi omoară. Satana e o corcitură neagră de rotvailăr cu bagabont. N-are coadă şi e teritorial. Nu stă la poze, e evaziv. Cât timp avem un scop comun suntem cei mai buni prieteni.

Cum omoară Satana câinii? Nimeni nu ştie. Se bănuieşte că-i prinde de ceafă şi-i scutură până le rupe gâtul. Dacă mă-ntrebi pe mine aş zice că e o metodă destul de eficientă.