luni, 13 februarie 2012

Dubla 3 (CDLIII) Sara

Inceputu' lu 2012 a fost mana cereasca pentru media, cred ca fiecare jurnalist adoarme cu un zambet larg pe buze zilele astea, la dracu, doar ei mai mananca acum , ce, n-a mai ramas pe raft decat caviar si sampanie? perfect, cate un kil din fiecare. Cred ca mai suna aia de la gradina zoologica “bai, a nascut o marmota doi pui si-s asa de dragalasi, veniti sa acoperiti subiectu”, mai trimite cineva un link cu ceva cul de pe iutub, degeaba “astea-s mult sub noi, arunca oamenii cu pietre, ninge ca’n ’24, avem treaba" si se vede pe mufele lor, se zbat, se agita, e calumea acolo, “santeti inzapezit si copilul dumneavoastra de 14 zile e mort in portbagaj, ne pare foarte rau sa auzim asta, spuneti-ne mai multe” va pare rau pe dracu, va bucurati ca-n ’89.
Pisi s-a cam speriat si m-a pus sa cumpar 10 kile de orez, 20 de kile de faina, masina de paine, doo baterii de tractor, un generator si 30 litri de benzina. I-am zis sa stea linistita si dup-aia mi-a cazut netu si lumina. S-a rezolvat in 30 de minute doar ca electricianu si aia de la net inca mai incerca sa plece cu masinile de aici din fata casei, karma banuiesc.
In fine, despre altceva e vorba aici, am vazut un film, Sara, un polonez destul de cul, da’ si destul de nasol, nu stiu exact cum este mai mult din astea doo, e ochei, cu badigard alcooloc care are grija de o bunaciunde de 16 ani, in ambele sensuri ale cuvantului… are cateva scene de actiune destul de tari.
Si desigur o aditie binevenita la colectia de movie posters in movies:

Niciun comentariu: