luni, 14 ianuarie 2013

Dubla 3 (476)

Ma gandeam zilele trecute ce-as face cu niste god-like-powers, fac asta destul de des da' de fiecare data paradisu' ala exotic cu bufet de droguri, beach-party si tinerete vesnica deviaza treptat in curse de masini cu reactie, parasutism on acid si inevitabil exterminarea unei civilizatii extraterestre cu atomic panda strikes si shit grenades sau ceva. Dar sa vedem ce-am vazut:
Mind the Gap e un oarecare din 2004.
Mission London e o comedie oarecum bulgareasca care are cateva chestii misto. Ia uite, are un Brancusi acolo:
Django Unchained e bun de duminica seara si nu numai neaparat, cam lungut da' nu deranjeaza, oricum, acum toate filmele au doo ore jumate:
Dupa dealuri de exemplu e un alt film de doo ore jumate. Not bad, pisi nu l-a vazut da' a zis ca nu i-a placut:
Amour e un film sanatos cu hodorogi. Bun.
Ceoara asta n-apare-n film, da' Google mi-o vara pe gat cand caut Amour 2012.
Zero Dark 30 e o chestie foarte americana, am crezut ca are niste actiune, n-are, sau na, nu destula pentru un film de doo ore jumate. Nasol:
The Impossible merge:
Branded are o idee foarte buna da' o aplica cam la sfarsitu filmului, un posibil viitor cult-classic:
Blitz e un statham ochei de duminica seara:
Iar creca m-a pacalit google.
Seven Psychopaths e bun de duminica seara:
Hotel Transilvania e cam obositor:
De ce canta francejii-n engleza da' afisele lipite pe pereti-s in franceza? Les Miserables e un film nasol, parca s-au razgandit in ultimu moment si si-au zis, hai sa-l facem musical, cantati dialogu. Se canta mult da' rezultatu' nu-i muzical. Sa-i zici lu mizerabilii muzical e ca si cum i-ai zice dansului contemporan romanesc dans, adica e socially accepted da' deloc adevarat, e un flacau care sta in curu gol si se uita la tine fara sa miste un deget juma de ora si vrea sa te convinga ca el danseaza, nu coaie, nu dansezi, stai acolo-n curu gol si te uiti la mine, spune-i teatru abstract in curu gol sau ceva.
Doo ore jumate de cantat prost, nasol, n-am reusit decat 30 de minute.
The Words e de domnisoare:

Niciun comentariu: