joi, 31 ianuarie 2013

Grafiti din Big City (IV)

Obisnuiam sa fiu lacom si toleram lacomia si la altii, asta pana am vazut grafitu asta. Acum ma multumesc cu strictu' necesar si vreau ca toti ceilanti sa faca lafel.
 Justitiaru preventiv strikes again.


 Pana sa vad grafitu asta eram genul de om care observa cu antena altora, da' fabled m-a pus pe ganduri si m-am schimbat, acum observ cu antena mea.

Aici deasupra avem ceva foarte interesant, cineva a facut ceea ce-mi place sa numesc the british error, a acordat prea mult spatiu politeturilor si nu destul esentialului, partea intr-adevar comica e ca tolomacu' care a vrut sa rada de el si sa scrie Cap de Sfecla a facut aceeasi greseala dand astfel nastere la ceea ce trebuie sa fi fost hilaritatea secolului sau la un sir infinit de palme neterminate peste ceafa.
Sa nu te amagesti ca astia care vorbesc despre stiinta pe ziduri sant absolventi de Science College sau ceva, nu, ei sant atei, de parca stiinta e cel mai mare dusman al lu' dumnezeu, Satana e cel mai mare dusman al lu dumnezeu. Si valu' asta nou de atei a cam inceput sa ma calce pe nervi, nimeni nu crede cu adevarat in dumnezeu da' nu ne vezi opening up pe garduri sau pereti, opening up e gay. Dupa mine, nu e nici o diferenta intre unu' care zice Isus vine si unu' care zice Stiinta nu moare. O sa se lase nasol si cu astia, iti zic, nu mai e mult pana la infiintarea unui cult de atei, daca nu exista deja asa ceva. 

Intre timp Paximo mi-a zis "Stiinta-i o echipa de fotbal damas". In acest caz imi retrag cuvintele, nou' val de atei e cool. Asta e, tind sa-mi dau cu parerea repede, sue me. Oricum, am ceva si pentru echipa de fotbal Stiinta Nasaud, ca si cu punku', cand lumea incepe sa simta nevoia de a scrie pe peretei ca ceva n-a murit deobicei e cam primu semn ca lucru respectiv a decedat deja.
Update: Mda, e echipa de fotbal, gen anti Bucuresti, pro Napoli.

duminică, 27 ianuarie 2013

Dubla 3 (477)

The Robber e un jerman bunicel.
The White Stripes Under Great White Northern Lights e un documentar cu un turneu in Canada, foarte bun daca-ti place TWS.
Redline din 2009, e o animatie japoneza hardcore.
Teddy Bear e un danez bunicel.
Life of Pi nu e rau, are ceva sirop da' merge.
Ironclad merge duminica seara.
Stolen e un film cu Nicolas Cage. Creca merge de duminica.
Tracker e un film simplu si sanatos.
Bachelorette e o comedie americana slabuta da' nu neaparat nasoala..
Stand Up Guys merge de duminica seara cred.
Silver Linings Playbook daca nu o avea pe Jennifer Lawrence si tatele ei era o basina, asa e doar un film nasol.
Here Comes the Boom e o comedie ocheish de duminica.
Also, stii ce e bullshit? Turnu' Eiffel e bullshit. 

O Pesa (CCCLX)

John Talabot - So Will Be Now feat. Pional


In alta ordine de idei, am cazut de pe bicicleta, nu m-a vazut nimeni. Ai putea sa zici ca asa-ti trebuie daca esti dobitoc si iesi cu bicicleta pe vremea asta, ce sa zic, sant un impatimit al sporturilor extreme, ca sa nu mai zic ca era frumos cand am plecat, la-ntoarcere se lasase cu polei. Si cum stateam eu asa-n cur pe caldaram am avut un moment newtonian sau ceva si mi-am zis, cand esti infant cazi ca prostu direct in mufa, fara sa pui mainile-n fata, spargi buze si arcade pentru ca te-ai calcat pe sireturi, e ochei, oricum trebuie schimbati dintii aia. Dup-aia, cand esti mai maricel si cazi, natura-ti da un slow motion ca sa te-nvete cum sa nu-ti stalcesti fata, pune mana-n fata sa nu spargi mufa, atenueaza cu genunchiu ca sa nu rupi mana, chestii d-astea, dintii astia-s permanenti si un implant e 200 de euro sau ceva, o julitura-n genunchi sau in palma e moca si-ti pregateste instinctu pentru mai tarziu cand putin abtiguit iti zici s-o iei cu bicicleta noaptea pe polei. E, dupa 30 de ani, cand cazi nu-ti mai dai seama ca cazi, iti dai seama doar c-ai cazut deja si ca te doare in punctele cheie, intr-o palma si in genunchi sau in cazu meu undeva pelvial-lateral, n-am nimic pentru BTJ, a fost soft.

vineri, 18 ianuarie 2013

O Pesa (CCCLIX)

Gaseste paternurile si castiga a 7 day cruise to stai dracu acasa si pune mana pe o carte sau ceva.

joi, 17 ianuarie 2013

O Pesa (CCCLVIII)

Phon.o - Twilight (ft Pantasz)

luni, 14 ianuarie 2013

Dubla 3 (476)

Ma gandeam zilele trecute ce-as face cu niste god-like-powers, fac asta destul de des da' de fiecare data paradisu' ala exotic cu bufet de droguri, beach-party si tinerete vesnica deviaza treptat in curse de masini cu reactie, parasutism on acid si inevitabil exterminarea unei civilizatii extraterestre cu atomic panda strikes si shit grenades sau ceva. Dar sa vedem ce-am vazut:
Mind the Gap e un oarecare din 2004.
Mission London e o comedie oarecum bulgareasca care are cateva chestii misto. Ia uite, are un Brancusi acolo:
Django Unchained e bun de duminica seara si nu numai neaparat, cam lungut da' nu deranjeaza, oricum, acum toate filmele au doo ore jumate:
Dupa dealuri de exemplu e un alt film de doo ore jumate. Not bad, pisi nu l-a vazut da' a zis ca nu i-a placut:
Amour e un film sanatos cu hodorogi. Bun.
Ceoara asta n-apare-n film, da' Google mi-o vara pe gat cand caut Amour 2012.
Zero Dark 30 e o chestie foarte americana, am crezut ca are niste actiune, n-are, sau na, nu destula pentru un film de doo ore jumate. Nasol:
The Impossible merge:
Branded are o idee foarte buna da' o aplica cam la sfarsitu filmului, un posibil viitor cult-classic:
Blitz e un statham ochei de duminica seara:
Iar creca m-a pacalit google.
Seven Psychopaths e bun de duminica seara:
Hotel Transilvania e cam obositor:
De ce canta francejii-n engleza da' afisele lipite pe pereti-s in franceza? Les Miserables e un film nasol, parca s-au razgandit in ultimu moment si si-au zis, hai sa-l facem musical, cantati dialogu. Se canta mult da' rezultatu' nu-i muzical. Sa-i zici lu mizerabilii muzical e ca si cum i-ai zice dansului contemporan romanesc dans, adica e socially accepted da' deloc adevarat, e un flacau care sta in curu gol si se uita la tine fara sa miste un deget juma de ora si vrea sa te convinga ca el danseaza, nu coaie, nu dansezi, stai acolo-n curu gol si te uiti la mine, spune-i teatru abstract in curu gol sau ceva.
Doo ore jumate de cantat prost, nasol, n-am reusit decat 30 de minute.
The Words e de domnisoare:

duminică, 13 ianuarie 2013

O Pesa (CCCLVII)

Uite un foc maricel:
 Si niste oameni care au tras pe dreapta ca sa ajute, I kid, doar ca sa se uite:
DJ Vadim - Im Feeling U cu Gregory Blackman

Also,  I call bullshit pe absolut toate studiile care leaga diverse alimente de diverse tipuri de cancer sau cancer cure, gen fructul pasiunii te scapa de cancer in cur sau carnea rosie iti sporeste riscul de cancer in cur. Esti ceea ce mananci, cacat, esti cat mananci, nu ce mananci. Eu mananc tot, am I everything?

duminică, 6 ianuarie 2013

sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Dubla 3 (no. Who gives a fuck 4)

Navodari 1987

Am mai vazut niste filme, da' n-am nici un chef, simplificam iar dubla.
180 South - documentar asasasa
Hit and Run - ochei de duminica
Drained - brajileu bun
This is 40 - merge pe dormitor
Killing them Softly - bun
Dredd - bun de duminica, aduce foarte mult cu The Raid R.
Towelhead - bun
Frankenweenie - meh
Les Petits Mouchoirs - bunicel
Gone Baby Gone - whatever
John Dies at the End - bunicel
The Hobbit - l-am vazut deja cand m-am uitat la trilogia ailanta.
 Also, stii ce-i bullshit, chestia asta sociala nescrisa ca-i politicos sa tii usa deschisa pentru cine intra sau iese dupa tine, se aplica deobicei in cazu meu la magazine. Orice spastic poate sa-mpinga o usa, salvezi pe cineva de la intins o mana-n fata, ii economisesti cuiva fuckall si pierzi tu vreo 10 minute pe an, stii ce poti sa faci in 10 minute? Daca te-ncadrezi cum trebuie poti sa lovesti doo intercorsuri, da' nu, eu nu vreau sa am intercorsuri, eu vreau sa stau ca prostu si sa tin o usa deschisa pentru cineva care poate sa deschida la fel de bine ca mine una.
 Also cred ca mergem cam departe cu va rogurile, multumescurile si cu placerile, just the other day o ospatarita mi-a multumit pentru ca mi-a debarasat farfuria, trebuie sa mai taiem din ele, serios, sa le pastram pentru cand avem nevoie de un favor solid sau ceva nu pentru cand luam o bere-ntr-un subsol. Nici n-ai idee cati oameni se ofenseaza zilnic pentru ca spun va rog frumos si multumesc si nenea de la magazin nu le zice cu placere, needy bitches.

miercuri, 2 ianuarie 2013

Nu e doo , e doo sute doo.

PZ va prezinta angajatu' lunii, Costel, niciodata in istoria acestei meserii nu si-a dat cineva mai mult interesu'. Costel cred c-a fost avansat instant. 
Employee of the Month by ubertino