Paste de orez cu ce legume ai prin frigider, ceva carnica si sos de soia ca sa-i dea un aer asiatic. Paste de orez n-ai cum sa faci in casa, faina de orez n-are absolut nimic in comun cu faina de grau, am incercat.
Cum se face asta Tusat?
Iei paste de orez, scrie pe ambalaj cum se fac, le faci, pui ce legume ai in frigider in tigaie, niste carnita si niste sos de soia ca sa-i dea un aer asian.
Aici am experimentat cu mamaliga in straturi, branza de vreo doo feluri si pastrama de oaie.Cum se face asta Tusat?
Faci mamaliga, pui doo feluri de branza si pastrama de oaie.
Vara cateodata ma simt vinovat ca nu mananc de sezon, atunci imi fac o salata cu tot ce e de sezon prin frigider.
Cum se face asta Tusat?
Faci o salata din tot ce e de sezon prin frigider. Pentru mai mult jenosecua taie totu pe lung.
Saramura de peste e foarte usor de facut. Oamenii care fac deobicei saramura de peste isi dau multa importanta si zic ca e greu, nu e, ai niste apa cu sare in care arunci peste si alte chestii de pe gratar.
Cum se face?
Faci niste peste si alte chestii pe gratar, le arunci in niste saramura cu niste usturoi si leustean.
Pizza pe blat integral cu rucola si pastrama de oaie. Mmmm, delicios.
Cum se face?
Pui alea acolo.
Friptana sub sos de vin si cartofi.
Cum se face?
Da, wine reduction suna fancy da' inseamna ca pui niste vin in ceva si astepti sa scada.
Gulas si ciorba de salata. Gulasu e o tocanita de vita cu un plus de boia.
Cum se face?
Pentru gulas, faci o tocanita in care arunci doo linguri de boia. Ciorba de salata e ca o ciorba normala da' cu salata. Calesti niste ceapa, morcov si albitura tocate foarte marunt, pui acolo si niste afumatura, nu multa si cu putina grasime daca se poate (ciorba merge bine si rece), stingi cu supa de pui daca ai, daca nu apa, lasi sa se-nmoaie chestiile, opresti focu, o acresti si o albesti, pui la loc pe foc pana aproape de fierbere, arunci o capatana de salata taiata fideluta, o legatura de marar si usturoi verde (merge si altfel), opresti focu. Merge cu omleta in sensu ca faci o omleta si o arunci in ciorba.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu