luni, 4 iulie 2011

Dubla 3 (CCCLXXI) To Die For

To Die For e un film din ’95 pe care l-am vazut cam atunci si a ramas cu mine-n mai multe feluri… in principal prin cat de pornache era Nicole Kidman intre 25 si 30 de ani. To Die For mai e si cam primu’ film serios al lu’ Joaquin Phoenix (un actor ochei) si o comedie neagra destul de tare.
In alta ordine de idei, pisi are sampon cu pudra de diamant, adica in sensu de nu ca-ti face paru’ de parca ar contine pudra de diamant, contine pudra de diamant, sau na, scrie acolo la ingrediente ca ar face aceasta. Eu am fost şocat in curu’ gol cand am descoperit asta, in primu’ rand pentru ca nu stiam ca diamantele se pot face praf si-n al doilea rand pentru ca m-am simtit tradat, pisi imi bagase in cap ca are salariu mic de bugetara si pe la spatele meu se spala pe cap cu d-astea. Si ma gandeam asa in timp ce ma frecam pe cap cu samponul meu ieftin impotriva mătreţii ca astia de la Wella si-au cam mancat viitoru’, ce poti sa mai faci acum care sa-ntreaca pudra de diamante? Nu stiu, extract de fetus de superstar, placenta de inorog, extract de roca lunara (pentru o stralucire selenara), lacrimi de panda…
S-au bagat in situatia Gillette, care dupa ce au facut aparatu cu 5 lame unse cu aloe, cu articulatii GBS si dublu DTC, cu vibratii si cu maner ergonomic verde pentru o priza super-umana n-au stiut ce sa mai faca si au facut unu lafel da’ cu maner rosu... si au transformat barbieritu intr-un fel de competitie, noul gel de ras te rezolva cu pana la 5 secunde mai repede decat clasica spuma.

Niciun comentariu: