luni, 29 noiembrie 2010

Dubla 3 (CCXI) Savage

Savage e o chestie care nu se gândeşte de doo ori să bage cuţitu-n tine. Un low-b irlandez, imagine that, despre un fotograf de presă care-o ia randeaua. Bine, când auzi că un fotograf de presă o ia randeaua te gândeşti evident la fotografii cu copii subnutriţi mâncaţi de vermi prin Africa, gravide cu picioare smulse de grenade prin Kosovo, soldaţi americani şi nu numai sfârtecaţi prin Irak, de-astea, de presă. Nu, fotografu ăsta o ia randeaua pentru că doi flăcăi l-au jefuit pe-o alee şi aşa, de distracţie, i-au tăiat şi coiţele.
Filmu e calumea. De la început pluteşte un aer de violenţă pe care l-am ghicit fără să-i ştiu subiectul, nici măcar afişul nu-l văzusem, să-mi sară ochii, asta-i prima oară când îl văd şi cam spune multe, şi cât de surprins (foarte plăcut) am fost să mi se adeverească bănuielile, şi încă cum.
Acuma, violenţa nu-i multă da-i intensă şi dacă tot aveau violenţă puteau băga şi-o pereche de ţâţe, mai ales că gagicuţa parcă are ceva, da irlandejii-s ciudăţei, preferă să vadă o pereche de penişi.

Deasemenea, filmul e în asemenea hal că la scena cu oaea, văzută cronologic în film şi nu separat ca aicia, nu râzi.

Niciun comentariu: