duminică, 14 august 2011

Dubla 3 (CCCXCI) Rivers and Tides

Rivers and Tides pe scurt, sau Rivers and Tides: Andy Goldsworthy Working with Time e un documentar despre Andy Goldsworthy, un artist pasionat de mama natura… si cand zic pasionat zic pasionat ca Cartman de Isus in episodu’ cu rocku crestin, adica vrea s-o tavaleasca. Nu stiu ce sa zic, si mie-mi place mama natura, e destul de tare da’ as sta maidegraba in mod cil la umbra ei decat sa-mi fac de lucru cu chestiile ei. Mda… si Andy asta e destul de tare, adica face chestii misto si nici nu pare sa aibe un suflet infect cum par sa aibe majoritatea artistilor… adica pare un nene d-asta care se duce pe camp si aseaza betigasele-n ordine… si chiar asta face, lucreaza doar cu ce-i da mama, fara compromisuri. Bravo Andy. Bun.
Uite ce face Andy cu crengute, frunzulite si pietricele:




Si ca tot a venit vorba de mama natura, care-i treaba cu produsele eco? Adica exista oo care nu-s eco? Exista carne de porc neecolocica, e carne la dracu’, poate sa manance porcu ala 5 ani incontinuu mancare de pisici expirata si sa fie batut cu un lant de 3 ori pe zi, carnea lui tot o sa fie ecologica. Carne ecologica, nu face nici un sens, ce-i aia? Ce e ecologia? Poate o bucata de carne sa fie ecologica? Ia sa intru eu pe dex.
ECOLOGÍE s. f. ştiinţă care studiază interrelaţiile dintre organismele vii şi mediul lor de viaţă.
Deci daca relatiile dintre animale si mediu lor de viata-s nasoale pentru ca le-ngramadesc taranii cate 16 intr-o singura cusca si le arunca mancarea in cap cu scarba nu face treaba mai putin ecologica, e tot o relatie intre organisme si mediu lor de viata, doar ca-i mai nasoala si ecologia nu judeca, doar observa.

Niciun comentariu: