joi, 25 august 2011

Dubla 3 (CCCXCVII) Everything Must Go

Mda, EMG e un fel de Cyrus numai că fără Marisa, fără grasu ăla şi fără C. Reilly da cu Will Ferrell. Care-i treaba cu actorii ăştia de comedie? Nu vor să repete cariera lu Jim Carrey care nu e luat în serios nici de măsa când are un rol dramatic? De ce, dacă eşti un actor de comedie (sau invers) foarte bun (n-am vrut săspun foarte bun, am vrut săspun decent) insişti morţiş să faci dramă? Vrei să demonstrezi publicului larg că eşti bun? Asta face DeNiro? Insistă să ne arate că e comic? Este. Este tragi-comic.
EMG e despre nenea ăsta care-i alcoolic şi e concediat în aceaş zi în care-i părăsit de nevastă-sa care-l dă afară din casă împreună cu toate lucrurile lui. Evident, dezvoltă o relaţie de prietenie cu un puşti negru. Si aşa mai departe.
Filmul nu-i rău dar n-am ajuns încă să-l gust pe Will Ferrell Cel Dramatic.

În altă ordine de idei, şi nu neapărat, care-i treaba cu împlinirea profesională? Ăia care stau la muncă după program o fac 1 ca să facă mai multă treabă 2 ca să-i impresioneze pe şefi sau 3 ca să stea departe de neveste? Dacă eşti nefericit în căsnicie te împlineşti profesional?

Niciun comentariu: