marți, 31 august 2010

Dubla 3 (CL) JCVD

Van Damme trebuie sa moara, a facut un film bun, tre sa moara cum trebuia sa moara si Kevin Costner dupa Dances with Wolves.
Am un respect fantastic pentru oamenii care-si depasesc conditia si mai ales pentru aia care recunosc c-au fost niste unelte patetice si-si cer iertare, e o mare dovada de caracter, respect, v-am iertat. Si pe Vanilla Ice il iertasem dupa clipu ala in care se scuza pentru muzica si frezele pe care le-a avut, da’ dup-aia l-am vazut intr-un videoclip de cacao cu doi fatalai cantand aceleasi mizerii, cred c-a fost doar o manevra. Vanilla Ice chiar era un entertainer desavarsit da’ cine dracu banuia ca in Van Damme se ascunde un actor bun si ca cineva o sa descopere asta si-o sa-l bage-ntr-un film de doamne-ajuta, mda, JCVD e un film care a avut foarte putine sanse sa se-ntample si totusi s-a-ntamplat, doar pentru asta dupa mine e un succes.
Si stai si te gandesi asa dupa ce vezi JCVD ca daca Van Damme cand pui lumina care trebuie pe el straluceste, oare cati actori buni se-mpusca prin hangare cu mafioti in sacouri roşii si vina cui e ca se-ntampla aceasta?
Nici o iesire din cacat nu poate sa fie eleganta, ti se pune un nod in gat asa… cand te gandesti la chestii de care ti-e rusine ca le-ai facut, cam asta-i filmu’, iesirea lu’ Van Damme din cacat si nodu ala se simte… da’ umoru elegant te face sa treci peste. Super!
Si filmu e Belgian, ceea ce-i foarte interesant asa, ca-i ca o mama care-si oblojeste fiul ratacitor dupa ce a fost folosit, umilit si siluit pe la Holiud si around the world ani intregi.

2 comentarii:

axl spunea...

Să mori tu! Trebuia să pui dubla cu monologul.

tusat spunea...

Mda, poate...