joi, 23 decembrie 2010

Dubla 3 (CCXXXVI) Marti, dupa craciun

Am vazut un film romanesc aseara.
Intr-o lume perfecta trebuia sa ma opresc la „aseara”.
Intr-o lume catdecat normala nu mai trebuia clar sa scriu nimic dupa „„aseara””.
Ce au filmele romanesti de nu ma lasa sa le suport ? Nu stiu, banuiesc ca o gramada de chestii.
Multi zic ca cineastii romani s-au blocat in comunism, adica nu-n sensu de ca fac filme comuniste, intelegi tu, si Marti, dupa craciun parca zice de-al dracu asa : aaa, nu mai vreti comunism, ia luati voi d-aici o doza de viata normala in Romania anilor 2010, e un cacat puturos si monoton, serviti va rog 100 de minute de el. Multumin.
MDC e vechea poveste, defapt e noo, cu oameni care mananca, se spala, isi sufla-n buric, merg la dentist cu copiii, fut o amanta, vorbesc cu bunica, fac un credit, d-astea…
Pe la jumatate eram deja tot like ce cacat ? Nu l-am oprit, i-am aplicat tratamentul Ctrl-dreapta, care in VLC sare un minut, cadrele aproape ca nu se miscau, aceasta mi-a intarit convingerea ca ma uit la ceva revolutionar.
Mda, MDC e bun dintr-un singur punct de vedere, daca-i dai drumu si-ti amintesi ca n-ai mancat, te ridici, arunci o fripturica cu cartofi si ciupercute la cuptor, te speli pe maini si te retragi la dormitor pentru un sex mic (merge mai bine inainte de masa), faci un pipi, te mai speli odata, scoti fripturica, pui frumos doo portii si te-ntorci la cinema… ei bine in tot timpu’ asta n-ai pierdut nimic… ba daca e sa te gandesti putin chiar ai castigat o masa bunicica s-un futat, ce alt film mai poate sa faca asta pentru tine? Respect !
MDC te-nvata o singura chestie, o chestie pe care o stie orice idiot-prost, nu-ti lasi proasta pentru amanta, asta nu se face… sau nu, nu te-nvata nici macar asta, cre’ ca defapt chiar te-ndeamna s-o comiti, sa fii baiat cinstit si sa zici adevaru’. Nimic bun n-a iesit vreodata din combinatia asta : un barbat, doo femei si adevarul.
N-am putut sa-l decupez pentru ca l-am avut intr-un format infect si oricum nu stiu cu ce ajuta daca nu era asa pentruca n-are duble mai scurte de 10 minute.

Niciun comentariu: