miercuri, 1 decembrie 2010

Dubla 3 (CCXIII) Sin Nombre

Mda, ca tot ziceam acum ceva timp numaiştiuce legat de filmele cu găşti, am vazut azi unu’ cu Mara Salvatrucha… si-l caut de ceva vreme pentru ca dintr-un motiv oarecare, desi e una dintre cele mai mari si raspandite bande de infractori din lume, nu prea s-au facut filme cu ei.
Sin Nombre e un film care banuiesc c-a aparut pentru ca-i la moda chestia asta cu graniţa SUA-Mexic, cred ca toate gospodinele vorbesc despre asta-n Texas, despre ciuma sud-americana-n nord-america… SN e ca un fel de raspuns din partea cealalta sau ceva.
E despre o familie din Honduras (fata, tata si un unchi cred) care vor sa ajunga in state, trebuie desigur sa treaca prin Mexic, unde printr-un fel de circumstanta intalnesc un membru Mara proaspat pensionat pe caz de ca i s-a cam acrit de toata tarasenia asta cu omoratu’, violatu’ si celelante.
Ei şi SN ne prezinta drumul asta prin Mexic si aventurile prin care trec flacau' respectiv si anume fata asta draguta… destul de buna defapt… si eu ma simteam destul de prost si vinovat la vizionare pentru ca astia trec numai prin chesti care pe o scala a eroticului au valori negative, si eu ma enervam ca nu-mi arata si mie pustoaica dintr-un unghi mai bun ca sa-i vad ţâţele, pentru ca vezi bine, pustoaica pare sa aibe niste ţâţe pe cinste. Bun.

Niciun comentariu: