duminică, 20 noiembrie 2011

Bube, taieturi, juleala (XVII)

Azi, sifilis.
Nu, arsuri. Iată mai jos nişte arsuri în diferite etape de dezvoltare.
În altă ordine de idei, ce mai face Paximo zilele astea? Ce să facă, bine, leneveşte. Aproape că a terminat de scris nuvela Lot - ultimul sodomit şi e în negocieri cu Industrial Entertainment pentru o ecranizare. Cum IE a lucrat cu Herzog, Paximo nu poate fi decât optimist.
Apoi, Paximo a văzut ieri hexologia Alien, din 79 până-n 07, aproximativ 12 ore de căcat. Bine, primele trei au fost ok, cu primul fiind chiar bun, al doilea ok şi al treilea mai ok ca al doilea dar mai puţin ok ca primul. Dar ultimele trei, pe barba lui Merlin, ultimele 3 ...
Apoi Paximo a ajuns la nivelul ăla la muncă în care are nevoie de agendă. Paximo n-a scris (şi nici măcar n-a desenat) încă nimic în agenda aia deşi o are de o săptămână şi deşi e un must. Agenda o are de la mama lui şi e golden bling cu scris albastru Primăria Oraşului Mangalia. Oraş Mangalia în care au loc chestii politice urâte, în care n-o să intrăm în detalii. O să spunem doar că se împart fluturaşi cu expresii gen tandemul malefic care a pus stăpânire şi altele.
Că tot mi-am adus aminte, Tudor Chirilă, ştiu că mai intri pe aici, să te bag în aia a mătii.
Apoi Paximo a băgat-o pe mânecă niţel când a uitat complet de ziua lu Pisi. Apoi Paximo a dat jos best of Queen, nu ştie nici el de ce, şi de-atunci numai asta ascultă, în mare parte din cauza că doar asta are în leptop. Uite, chiar acum ascultă Queen.
A, Paximo a devenit nemilos cu persoanele care încearcă să-i vândă orice. Aproape că a făcut-o să plângă pe o tanti care l-a sunat tocmai din Cluj să-i vândă ceva pastile făcute din ierburi. Paximo n-avea nimic cu tanti aia, e el măgar. Dar s-a enervat deoarece tanti aia susţinea şi insista că nu vinde pastile din ierburi, vinde sănătate. Şi atunci lui Paximo i-a sărit ţandăra. Şi de-atunci totul a luat-o la vale.
Paximo s-a oprit la un moment dat din scris şi şi-a făcut timp să îngroaşe toate numele Paximo care apar în postu ăsta. Dacă a sărit vreunul atenţionaţi-l.


Am uitat să spun că Paximo a tras cu puşca cu lunetă şi e deosebit de mulţumit ce capacităţile lui de a lovi o ţintă staţionară de la distanţa de 350 de metri. Nu, nu a fost un zombie, şi nici o pisică, a fost o ţintă normală, dar Paximo a lovit-o fix în cap.

2 comentarii:

sora13 spunea...

auci, cum s-a intamplat asta?

tusat spunea...

Bravo Paximo! in aceeasi ordine de idei si eu am uitat cand e ziua lu' pisi si m-a pus sa-mi aduc aminte, stiind exact luna mi-a luat cam vreo 45 de incercari sa ghicesc data exacta, ca nu le-am zis in ordine si a trebuit sa repet cateva.