duminică, 27 noiembrie 2011

Cvadubla 3 (CDXXXI)

N-am mai ajuns demult pe la Dubla, asa ca prezint vreo 4. Aseara am incercat sa ma uit la A Chinese Torture Chamber Story si la L.I.E., n-am reusit s-o duc la capat cu nici unu’ pentru ca unu era un torture-drama-kung-fu-porn-romance-chinezesc-prost si celalant era cu copii poponari americani, cine dracu’ vrea sa vada doi baietei sarutandu-se? Genu’ ala de film cu un copil care o ia pe cai gresite da’ se impieteneste cu un batran care-l reintegreaza-n societate, in societatea lui din pantaloni that is. Cine dracu vrea sa vada un baietel frecandu-se de un hodorog? Un lucru stiu sigur, nu eu.
Am reusit totusi sa ma uit la Noi Albinoi si la Julia (2008). La Julia mi-au sunat mie niste clopotele de alarma cand am vazut ca-i regizat de un francez, si pe buna dreptate, Julia e ochei da-i cam tras de par, il lungeste francezu la vreo doo ore jumate si per total are izu’ ala francez pe care nu-l suport. Banuiesc ca il salveaza binisor Tilda Swinton care joaca remarcabil o alcoolica, mda, destul de tare Tilda.
Noi Albinoi castiga detasat competitia, nu neaparat pentru ca am chestii de bine de zis de el cat pentru ca n-am absolut nimic de rau, e un good ol’fashion movie, corect din toate punctele de vedere din punctul meu de vedere, o experienta placuta.

Niciun comentariu: