miercuri, 26 mai 2010

Top 5 Muzicale

1.
E clar ăl mai bun musical din toate timpurile şi din respect pentru comunitatea gay acest top nu va conţine alte filme ale lui Gene Kelly.


2.
Nu mi-a plăcut niciodată de Nicole Kidman (e ceva bolnav de cancer în aerul ei de silfidă) şi de Ewan McGregor nici atât dar se întâmplă că filmul ăsta intră şi în top 10 filme, nu musical-uri. Ori Montmartre o fi de vină, ori Tuluz Lotrec, nu ştiu.


3.
Ei, da, şapte mirese pentru şapte fraţi, vezi filmul şi dup-aia strâmbă din nas.


4.
Da, cu ruşine în suflet recunosc. L-am văzut, mi-a plăcut. Cum Tuşat pun pariu că habar n-are ce se întâmplă aici, explic. Sunt trei fraţi despărţiţi de mici de-o soartă crudă. Unu' se face cântăreţ şi colindă lumea, adică India, performând. La finalul oricărui spectacol bagă o pesă pe care doar fraţii o ştiu, şi-aici e un mic păcat de logică, după atâtea spectacole probabil o ştia toată lumea, adică India, sperând că astfel se va reuni cu ei. Dubla vorbeşte de la sine.


5.
Tre' să ai o anume stare să înghiţi un film de-al lui Woody Allen, şi dacă în filmul ăla joacă şi Alan Alda atunci tre' să tragi ceva înainte. Edward Norton totally rupe rolul, Drew Barrymore a mai crescut de la E.T. încoace, mai ales că umblă cam tot filmul cu sfârcurile întărite, Goldie Hawn e simpăticuţă, Natalie Portman e şi ea pe-acolo şi cine naiba bănuia că Julia Roberts poate să cânte.
Şi ca să bag şi un citat,
It's bavarian pasta, it doesn't need any sauce. The italians need sauce. The italians are weak!



Şi nu, Chicago nu e în topul meu. Şi nici Veronica.

2 comentarii:

tusat spunea...

Mda, din topu' meu lipsesc mulan ruj si orice film indian, in plus as avea Chicago si The Sound of Music. A, si daca o sa ai chef vreodata de ceva frichi, frichi rau, iti recomand Dancer in the Dark cu Bjork.

littletragedies spunea...

you just diid what you haad to doo