vineri, 22 octombrie 2010

Dubla 3 (CLXXXVII) Quiz Show

Quiz Show e un film, despre un flacau care descopera ca jocurile alea de cunostinte generale de la TV sant aranjate si ce face el in privinta asta in calitatea lui de avocat sau ceva. Uau, spune-ne mai multe Tusat, ne minte televizoru?
Poate a fost o revelatie cand a aparut in ’94, da’ acum mai toata lumea a aflat, s-a revoltat, resemnat si asezat, daca s-a ridicat cat timp a facut toate astea, in fata televizorului.
Eu nu din cauza ca-s mintit sau manipulat nu ma uit la televizor, nu ma uit la televizor pentru ca ma deprima, de ce ai vrea sa te deprimi?
Filmu’ e bun, dialogul e misto, curge elegant… he-he, shuffleu’ meu a sarit acum pe Throw away your television de la RHCP, o sansa din 5438.
Bine, filmu’ vine si cu alte idei d-asta de genu’ Matrix unde Morfeu l-a pacalit pe Neo sa paraseasca caldura unui camin virtual ca s-o arda prin subsol cu chestii-nfipte-n ceafa, la frig si umezeala, urmarit de caracatite mecanice care scuipa LASER. Ce vreau sa zic e ca uneori e mai bine sa fii mintit… sau in chestii marunte ca Quiz Shouri, cui dracu-i pasa?

"You know why they call them Indians? Because Columbus thought he was in India. They're Indians because some white guy got lost."

Un comentariu:

axl spunea...

Bravo, mi-a plăcut cum ai judecat.