duminică, 6 martie 2011

Dubla 3 (CCC) 37°2 le matin

Acum nu stiu cum sa fac, Paximo mi-a zis ca pleaca nu stiu unde cateva zile, cred ca vine chiar pe la mine p-acasa si mi-a zis: ba, la Dubla 3 editia 300 sa pui un film calumea, ceva special. Da’ eu nu cred in muierisme d-asta sau in numere asa ca o sa pun ce am vazut aseara, si anume un film frantuzesc de 3 ore din ’86… si culmea e ca nu pot sa ma iau de nici una dintre aceste 3 probleme, s-au nimerit, frantuzescu vine cu o gramada de nuditate, 3 ore cu dezvoltari bune de personaje si 86 cu un aer de provincie. Vizual e destul de tare si tipa are un ceva d-ala de nu poti sa pui degetu’ pe nimic, poate asta-i si ideea.
37°2 le matin (Betty Blue)... e bun daca ti-a placut Bitter Moon (cartea ca filmu-i nasol) da’ ai simtit nevoia pentru ceva mai soft, bine, ca sa faci un film calumea dupa Bitter Moon si sa nu fie catalogat ca hardcore porn ar trebui sa fii un mic geniu.
Mda, bun pentru o seara in familie, desi poate e mai bine sa iei finalu’, nu director’s cutu, ala are doar doo ore.

Asta, aici mai sus, am scris inainte sa vad pesa ta, si zic eu ca frantuzesc de 3 ore din '86 nu-i tot aia cu arţii-farţii norvegian, in multe feluri e putin mai rau. Acum imi pare rau ca nu m-am consultat cu tine... defapt nu-mi pare, consultatu-i gay.

3 comentarii:

axl spunea...

Păi plm, am avut dreptate. Ai pus un arţii farţii norvegian care nu-i norvegian şi nu-i arţii.

tusat spunea...

E destul de arţii...

axl spunea...

E, măcar acuma pot să pun Matrixu fără să dau impresia că-i acord mai multă atenţie decât merită.