vineri, 4 martie 2011

Dubla 3 (CCIC) Skyscraper si XXY

Pisici si Zombie prezinta filmele de joi seara, defapt eu le prezint. Joi seara e o seara ciudata, pentru mine cel putin, pentru ca joi seara pentru mine e cam ca marti seara pentru oamenii cu program normal, sau ca o seara d-aia ciudata pur si simplu pentru ceilanti.
Am inceput distractia cu XXY (2007), un fel de argentinian despre o mica hermafrodita si familia ei, un film decent spre bun despre problemele fricşilor si despre cat de normali sant ei defapt… e o experienta vizuala destul de tare care nu se-ntinde prea mult.
Si piesa de rezistenta… Skyscraper, un film de actiune cu Anna Nicole Smith, un fel de Die Hard prost cu ANS in locu lu’ Bruce Willis, diferente intre cele doo-s putine, ea e pilot de elicopter si e femeie, cam atat. Acum nu stiu cum sa zic, filmu se bazeaza in principal pe ANS si pe ţâţele ei imense. Dar eu am o impresie ciudata ca daca-ti place ANS esti niţelus poponar, adica poate era ceva cu ea cand a aparut in Playboy da’ aici arata ca Suzana, Balena Prietenoasa, e disproportionata, are mandibula aia de wrestler, şoldurile alea de zeita fertilitatii si altele… ca sa nu mai zic de calitatile ei actoricesti, in vreo trei luni ai putea dresa un urangutan sa joace rolu ei mai bine, bagi un voiceover si gata. Filmu are si o scena cu ea la duş si cateva bucati de sex, doo mai exact, amandoo destul de disturbing, una dintre ele e o amintire de-a ei din tinerete cand se calarea cu iubitu in faţa unui hambar, ea statea deasupra si se freca cu chilotii pe ea de buricul lui, chilotii se vad doar putin ca-s sub fustă, asta se-ntampla in timp ce unu trage cu mitraliera-n ea.
Negativului principal ii place sa citeze din Şecspir, la un momentdat sant amandoi in elicopter si el citeaza ceva din Şecspir dupa cum am zis ca-i place sa faca, face o pauza şi se uita spre ea, ea raspunde: Henry the 5th, BUM! Anna knows her Shakespeare. Skyscraper e vazubil, adica nu-i ca alea de actiune de pe Proteve, gloantele fac gauri, expoziile-s ok si e desigur destul de comic. Trebuie sa-mi iau acum si Barb Wire.

Un comentariu:

axl spunea...

Barb Wire e un fel de Mad Max cu ţâţe.