luni, 14 februarie 2011

Dubla 3 (CCLXXIX) Thriller - A Cruel Picture

Fetelor, vă plac bărbaţii frumoşi, eleganti, puternici cu maşini scumpe si case cu etaj care vă scot in oraş si vă dau mese fancy la 100 de coco tacâmu’ dupa care va duc la ei acasa “la un pahar de vin”, va injecteaza cu heroina si va dau la produs? barbaţi d-astia care va omoara parinţii de inimă neagră cu arsenic si va scot ochiu’ stang cu bisturiu’ pentru ca ati zgariat un client pe faţa si dup-aia va dau numele de scena Piratesa Zbuciumata? Nu?
Thriller - en grym film e un film suedej din ’74 care-i prost intr-un mod interesant, al doilea film al lu’ Bo Arne Vibenius, s-a vrut comercial la maxim (exploit) ca sa scoata eşecul primului lui film. Bo stia că face o mizerie pentru ca a bagat in contractele pe care le-au semnat actorii o clauza prin care li se interzicea sa faca public faptu ca el a regizat treaba… banuiesc ca banuia ca avea o cariera fantastica in faţa… n-a avut, a mai facut un film, adica 3 in total… 3 filme, unu’ prost care se vroia artistic pentru ca vezi bine, Bo a lucrat cu Bergman in tinereţe, un exploit ca sa iasă din falimentu’ provocat de primu’ si un alt exploit care i-a terminat cariera. Super!
Thriller-EGF pentru un rape/revenge exploit e destul de tare, scenele cu impuscaturi sant chiar misto. TEGF are si cateva scurte momente porno close-up care nu prea se pupa cu restu’ filmului, banuiesc ca Bo a vrut sa transmita ceva.

Niciun comentariu: