luni, 9 mai 2011

Dubla 3 (CCCXXXVII) Schizopolis

Schizopolis e o comedie destul de tare. Schizopolis e dealtfel si destul de frichii. Deci daca vrei sa vezi o comedie frichii destul de tare, nu ezita sa te uiti la Schizopolis.
In alta ordine de idei, care-i treaba cu oamenii aia care au multi prieteni? Eu daca stau la o masa cu mai mult de 3 persoane nu mai inteleg nimic, cu cat sant mai multi oameni la masa la care beau cu atat ma imbat mai repede, am un mecanism de aparare care nu da gres niciodata in situatii d-astea, se numeste vodca cu bere. Sau care-i treaba cu aia care n-au nici un prieten da’ ar vrea aceasta(sa aibe adica) din tot sufletu? Ai vazut vreodata ceva mai trist si enervant in acelasi timp?
"A New Mexico woman was named Final Arbiter of Taste & Justice today, ending God's lengthy search for someone to straighten this country out. Eileen Harriet Palglace will have final say on every known subject, including who should be put to death, what clothes everyone should wear, what movies suck, and whether bald men who grow ponytails should still get laid"

Niciun comentariu: