vineri, 10 iunie 2011

Dubla 3 (CCCLIII) Following

Following e primu’ film al lu’ Nolan, Nolan de care poate ai auzit pentru c-a comis cateva super-productii holiudiene, super-productii holiudiene putin cam overrated daca e sa ma-ntrebi. Following e cam singuru’ lui film in care n-a trebuit sa bage un milliard de dolari sau ceva, e chiar destul de low budget la 6000 $. Si-s 6000 de coco bine cheltuiti. Bun.
In alta ordine de idei, care-i treaba cu hodorogii? De ce se aranjeaza inainte sa iasa din casa doo ore ca fetele pana-n 30 de ani? Scoate camasa, calc-o, stropeste-o cu niste apa de colonie de Bulgaria, fa-ti freza, lustruieste pantofiorii, coase breteaua, freaca niste pasta de ras, rade-te, puf niste apa de colonie de Bulgaria si dup-aia hopa pana la magazin sa iei paine. Mai spera la niste pasarica? Au niste pasarica? Nu stiu. Au hodorogii un fel de viata sexuala secreta? De acolo vine termenul de babardeala? Acestea vor ramane vesnic un mister pentru mine.
Si cu ocazia asta vreau sa mai zic ceva de aia care se poarta la costum, l-am intrebat pe unu odata care-i treaba si mi-a zis ca asa isi arata el respectu’ pentru oamenii cu si pentru care lucreaza, ce unealta…

Niciun comentariu: