vineri, 17 iunie 2011

O pesa (CCVIII)

Nu ştiu ce-a avut Axl azi da şi-a adus aminte de când se făcuse hiphoper cu Tuşat în formaţia vocal instrumentală The B.P.'s. Cariera părea promiţătoare, eşeau rime după rime, şi parcă primu singăl a fost În oraşu trist/ Luminile s-au aprins da nu-s sigur, era ceva cu oraşu trist sigur ca popa. Bine, n-a ţinut mult, cam o vară, asta din cauză că fie Tuşat a pierdut foile ălea pe care ne scrisesem rapurile fie le-a furat Geo.
Anyway, Axl azi a verificat ce-ar fi putut să ajungă, adică a făcut o inspecţie a hiphapului românesc la ora actuală. Şi Axl a fost atât bucuros cât şi dezamăgit. Bucuros că nu s-a făcut hiphapăr şi dezamăgit că, după ce a trecut prin nume ca BUG, Sişu and Puya, Spike, Guess Who, Grasu XXL, Bitză, Cheloo şi ălălant, toţi featuring alte nume ca Alex, Baboi, Bodo (?!), Eli, Connect-R, toţi acompaniaţi de păsărici ca Alexandra H., Alina P., Ruxandra V., Adriana V., you get my point, deci dezamăgit că nu l-a atins nicio pesă.
Aşa că Axl se întoarce la origini, la pesa care l-a inspirat să se facă hiphapăr pentru o vară.

2 comentarii:

tusat spunea...

versurile alea erau cam franj, radea doar Geo la ele si banuiesc ca facea aceasta doar pentru ca vroia sa ne fute. nu mai tin minte decat "romeo si julieta si-o trage cu ghiveta" care banuiesc ca era ceva absurd ca nu prea face nici un sens.
Geo era cam singuru nostru fan, un fel de Mel din flight of the conchords. Eu ca act solo mai aveam niste fani... da' impreuna doar Geo.

axl spunea...

Eu ţin minte că una se termina "Şi le-a pus numele Toni şi Alex".