sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Dubla 3 (CCLXVI) Waterworld

Gheţarii s-au topit din cauza omului, Pamantul s-a inundat, rezulta Waterworld, o lume post-apocaliptica uda si un film artistic de Al Gore, pardon, de Kevin Reynolds si respectiv Costner. Costner e desigur in rolul principal, si joaca impecabil rolu’ de erou singuratic post-apocaliptic inrăit de greutatile vietii si banuiesc si de faptu ca-si tot recicleaza pişatu’. Poate tot din cauza ca bea pişat ii apar si branhii si laba gastii la picior, pentru ca evolutia clar nu functioneaza asa. Si Costner e inrait clar de curva asta de lume, da-i inrait intr-un fel ciudat si infantil, adica arunca peste bord o copila simpatica de vreo 6 ani care i-a salvat viata pentru ca i-a zis ca e urat si pentru ca i-a folosit creioanele colorate, si cand zic creioane colorate zic creioane d-alea care-s colorate, cu care colorezi…dup-aia face pe peştele cu mă-sa sau cine dracu-i aia pentru niste apa (peşte in sensul de proxenet, proxenet in sensu' de c-o da la produs)… pana la urma, desigur o sa se-mprieteneasca toti 3 si n-o sa-si mai faca rautati d-astea, Costner defapt chiar o sa-si riste viata in nenumarate randuri ca se le salveze de eroii negativi, eroi negativi care au un numar infinit de benzina, gloanţe, tigari cu filtru si bautura cu brand, oricum n-au ce sa distileze, inafara de pisat poate. O lume urofila la dracu, cred ca despre asta-i filmu.
Pot sa fac misto de Waterworld pana maine da’ nimic n-o sa zica mai multe decat: Gary Busey a refuzat sa joace rolu’ principal-negativ, Gary Busey...
Bun de duminica seara... că are si chestii calumea ca de exemplu ceva ce nu prea mai vezi in ziua de azi, palme dupa ceafa la copiii mici, d-alea sanatoase, de marinar, jap!

2 comentarii:

axl spunea...

În ciuda faptului că e cam nasol, convenţional vorbind, Waterworld rămâne unul dintre filmele mele preferate.

tusat spunea...

Mda, inafara de faptu ca-i prost (conventional vorbind) nu ai ce sa-i reprosezi. E entertaining as fuck. Deci sa nu mai aud ca ai probleme cu unele dintre filmele mele preferate ca The Running Man sau They Live.