duminică, 2 ianuarie 2011

Dubla 3 (CCXXXVIII) Zardoz

Sir Sean Connery pare un mare actor si o persoana onorabila, nu se stie exact de ce pentru ca prin ’60 a ars-o ca agentu’ 007, lucru deloc onorabil si-n ’74 a jucat in Zardoz unde costumatia lui consta-ntr-o pereche de chiloti rosii cu bretele, o mustaţa ş-un pistol, lucru pe care desigur un mare actor nu l-ar face. Deci ramane doar cu mufa aia de nobil si cu siru’ ala inainte de nume, sir care-i un mister pentru mine, se pare ca singuru lucru pe care tre sa-l faci ca s-o pacalesti pe hoscaciunea aia sa te mangaie cu sabia e sa fii faimos.
S.C. a facut mai multa istorie cu replica "I don't think there is anything particularly wrong about hitting a woman ... If a woman is a bitch, or hysterical, or bloody-minded continually, then I'd do it." decat cu toate filmele lui de cacat jucate mediocru.
Dupa mine doar doo filme il salveaza… si-n mare parte pentru ca-s destul de bune incat nici Madona n-ar putea sa le strice: The Untouchables si The Name of the Rose.
Zardoz e genu’ ala de film care-i foarte prost in felul ala special care ar putea sa-l faca sa devina distractiv (as in entertaining) da’ nu reuseste sa faca nici macar asta, e rau, foarte foarte rau… adica are aproape doo ore si dupa primele 20-30 de minute deja nu te mai amuza chilotii lui.

Un comentariu:

axl spunea...

Am uitat să-ţi zic că John Boorman, tipu care-a făcut Zardoz, e acelaşi tip care a făcut, cu doi înainte, Deliverance.